Összes oldalmegjelenítés

2017. augusztus 6., vasárnap

Kecskeméti Vadaskert

Cserkeszőlőre utazva megakadt a szemem a kecskeméti Vadaskert tábláján, akkor Zoli azt mondta, hogy csomagokkal megtömve ne álljunk meg(egyszer előfordult, hogy emiatt feltörték a kocsinkat), hanem hűvös időben jöjjünk vissza.
Másnap visszamentünk, reménykedtünk, hogy az autóban majd alszik Vinci, de tévedtünk.
Egy helyen láttunk táblát az út mellett, aztán semmi. Megnéztük a címet neten, aztán gps-el találtunk rá. Az elsők között léptünk be aznap a Vadaskertbe.
Természetesen vettünk zoo csemegét:)az etetést nagyon élvezik.
Vinci bátran bement a nyuszik közé, de az állatok megijedtek tőle, egy ideig próbálkozott azzal, hogy felvegyen egyet és megsimogasson.
Kende nem mert egyedül bemenni az állatsimogatóba, csak miután látta, hogy az öccse nem fél.
Tartanak látványetetések, aznap a holló volt a soros, de már nem vártuk meg. A terület nem nagy, könnyen körbejárható, ottlétünk alatt  egy nagyobb részt felújítottak. Kétszer is körbementünk, a tigrisnél és a baglyoknál , majmoknál is sokat időztünk.
Szemerkélt az eső, megnéztük a fedett részen a szarvasok agancsait, elolvastuk a leírásokat. Láttuk a reggeli etetéseket, beszélgettünk az egyik kedves gondozóval.Kipróbáltuk a játszóteret és két fáradt gyerekkel visszamentünk a szállásunkra.
Gazdag programokkal várják a családokat egész évben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése