Összes oldalmegjelenítés

2017. augusztus 23., szerda

Vendégségben Piliscsabán

Elmaradtam a bejegyzésekkel, összesűrűsödtek a teendők. Még július végén voltunk vendégségben Piliscsabán, Zitáéknál.
Délutáni alvást csak Vinci produkált, Kende nagyfiúsan már nem alszik. Ahogy mondja: "ciki"(majd évek múlva rájön, hogy mekkorát téved)délutánra szokott ki/lemerülni, akkor kb. 30 percig előad egy durva ordítást, hisztit, önkívületi állapotba kerül, nem lehet ráismerni ilyenkor. Pihenése kimerül abban, hogy tévézik, mesét olvasok fel, kártyázunk(rákapott a Solora)
Azon a héten úszótanfolyamra járt, ami azt jelenti, hogy 1 órán keresztül  a medencében lubickolt. Jól elfáradt. Elaludt az autóban Piliscsabáig és arra sem ébredt fel, hogy megállt az autó, nincs rázkódás. Többször rápillantottunk, de aludt tovább. Mi, hátul beszélgettünk, ő pedig kimászott az autóból.
Önmagukhoz képest viszonylag jól viselkedtek(nem úgy, mint a héten, amikor vacsorameghívásunk volt a Joe bácsi étterembe). Edi felkészülten több bubifújóval várta őket(mindig volt még egy), labdáztak, fociztak Zitussal. Aztán valahogy(már nem is tudom, hogy)felkerültek az emeletre, ahol kipróbálták a zongorát. Kendus teljesen rácuppant, kalimpálta a billentyűket(egyszer-kétszer Vince közbelépett és volt veszekedés)Zitust nyúzták a fiúk rendesen.
Vacsorára is ott maradtunk és a csillagos ég alatt autóztunk haza. Kende mostanában érdeklődik a csillagászat, az égbolt után. Panorámatetős autónkból menet közben is bámulták az eget.
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése