Összes oldalmegjelenítés

2017. augusztus 30., szerda

Kalózhajón

Terveztünk hajókázást a Balatonon is(ezen a nyáron kipipálhatjuk a Bodrogot és a Kőröst is, sőt a Dunát is:)
Már a parkolóban megtalált minket egy "ügynök", aki ajánlotta a kalózhajót. Ez volt a kulcsszó, innentől kezdve a fiúk bezsongtak. Kalózhajó, kalózhajó!
Arra gondoltunk, hogy hajókázunk kb. 1 órát és ennyi. Az első indulás 9.45-kor volt, rajtunk kívül 4 koránkelő család választotta ezt a programot. Elfoglaltuk a kinti helyünket
és megjelent egy kalóz, akinek fergeteges szövege volt. Hol az árbocra mászott fel, hol a hajó aljába kellett követniük a tanoncoknak.
Minket csak szárazföldi patkányoknak nevezett egy ideig, aztán Kende kincset keresett(cukorka formájút), letette a kalózeskü szöveget,
részt vett egy eligazításon, sőt még kardozott is.
Igennel nem lehetett válaszolni, helyette hy-t használtak, kódolva beszéltek:)Olyan komolyan vett mindent Kendus, szerintem ő volt a gyerekek közül az, aki a leggyorsabban és tökéletesen mondta el a szövegét. Maximalista, na.
Sokat nevettünk a fickón, teljes beleéléssel, humorral adta elő mondandóját.
Kende aktívan részt vett mindenben, Vince inkább külső szemlélőként figyelte a műsort. Olyan gyorsan elrepült az idő, hogy csak azt vettük észre, hogy visszaértünk a kiindulási pontra. Kellemes csalódás!Csak ajánlani tudom!

1 megjegyzés:

  1. De jó lehetett :)!!! Jövőre mi is kipróbáljuk, képzeld, már a nyaralásunk alatt is ezt a hajót nézegettem, aikor mi is hajózni mentünk, de Máténak nagyon nem akaródzott akkor felszállnia, kicsit dedósnak érezte :), így maradtunk a sima sétahajónál... De Kenduson látszik, hogy nagyon tetszett neki :)!!!

    VálaszTörlés