Összes oldalmegjelenítés

2017. január 20., péntek

Minket is elért

10 körül telefonált az óvónéni, hogy Kendus lázas.
Már a hét elején érződött nála a hétvégi kialvatlanság(elmaradt a 3-3,5 órás alvás).Reggel mondta, hogy nem akar oviba menni. Pedig mindig örömmel megy. Itthon akart maradni tévézni, pihenni, feküdni.
Ehelyett elvittük oviba és Zoli hazahozta őket. Vinci, ahogy meglátta az apját, mondta, hogy ő sem marad a süni csoportban. Ma ünnepelték volna a névnapját, vittem be egy doboz Marlenkát és a fényképezőgépem. Vinci még az ünneplés előtt hazajött(a fényképezőgépem nélkül)Mivel nyári gyerek az oviban nem ünnepelik a szülinapját, ezért gondoltam a névnapra(más is így csinálja:)
Itthon elmondásuk alapján aludtak, mint a bunda.(Nekem 17.15-ig munka) Főleg a beteg Kende, aki ma szinte alig evett. Tea helyett szörpöt kíván, hát legyen. Nagyon elesett, gyenge. Kb. 20 perccel ezelőtt még 39.1 volt a láza. Mondom neki, te megint lázas vagy. Erre ő: nem csak a takaróm forró.
Járt nálunk a doktornéni, Kendus még nem köhög, de fájlalja a torkát. Gyógyszerünk van. Remélem nem influenza, a tavalyi brutál kemény volt.
Vinci erősebb szervezetű, ő még talpon van, igaz nyafisabb, mint szokott lenni. Estére megkérdeztem tőle, hogy egy kismacska bújt el benne.
Holnap szintén munka, próbálok kora délutánra hazaérni. Vasárnapra játszóházas szülinapra hivatalosak. Egész héten ez volt a téma, az ajándékokat elárulták az ünnepeltnek, az oviban reggel öltözködés közben pedig én szóltam el magam, pedig Milánnak meglepetés lett volna az ovis torta.
Vinci ha nem betegszik le és szeretne menni, akkor a vasárnap délelőttöt az Elevenparkban tölti.
Látom az oviban és a suliban is tarol az influenza.

1 megjegyzés:

  1. Gyors gyógyulást Kendének! Szorítok, hogy Vinci ne kapja el és mi is így szoktuk csinálni, ahogy ti szerettétek volna most Vincinél, ugyancsak nyári gyerek lévén, Toma névnapját szoktuk az oviban ünnepelni március 7-én :) . Puszi Nektek :)!

    VálaszTörlés