Összes oldalmegjelenítés

2017. január 28., szombat

Ágyfoglalók

Komolyan mondom baba, pici gyerekként nem mászkáltak be az ágyunkba. Nem is értem, hogy szoktak rá. Minden éjjel megy a helycserés támadás, egy kivételével, amikor teljesen leszívja őket az ovi. Vinci egyszer jön azért, mert kísérni kell a wc-re, valamelyik egyszer biztosan szomjas, de ha nem, akkor fáj valahol vagy folyik az orruk.
Valamelyik reggel arra ébredtem, hogy a kezeim kinyújtva a fülem mellett zsibbadnak, szűk volt a hely az autós ágyban. Ha az ágyunkban ébredek, akkor a lábamnál tutira van egy gyerek.
Most, hogy betegek megduplázódtak az éjjeli ébredések. Sajnálom őket, annyi kúpot(krupp ellenit, lázcsillapítót)kaptak már, mint még eddig soha. Javulást Kendénél egyáltalán nem látok, ami azért ijesztő, mert több,mint 1 hete itthon betegeskedik, ebéd után is hőemelkedéssel feküdt le. Próbáltok és mindenfélét: tetesept eukaliptuszos fürdőtől kezdve a gyógyszeres inhalálásig mindent.
Tegnap ismét elmentünk a dokinénihez, attól félek, hogy valami rámegy a tüdejükre. Szerencsére a tüdő tiszta, a torok nem piros, ők ennek ellenére szárazon, fullasztóan köhögnek, az orrukat tamponálni lehetne.(trutyi nem jön belőle)
Hiába mentünk a rendelési idő megkezdése előtt 10 perccel, mi voltunk a tizedikek!Kb. 1,5 órás várakozás után jutottunk be(közbe jöttek a "nekem csak egy recept kell", "nekem csak egy igazolás kell!"felkiáltással a szülők. A gyerekeim közben kifordultak önmagukból. Vinci az új lift gombját akarta nyomogatni, Kende hangoskodott(a nálam lévő Trixi kiskönyvek nem érdekelték)
Hangtompítónak megkapták a telefonom, pár perc után ment rajta a vita, közben legalább három embert tárcsáztak. Megették a táskámban lévő finomságokat, de még éhesek voltak. Vinci kivett egy babakocsiból kekszet......a gyógyszertárba sorba állás közben egy bácsi táskájába benyúlt(kilógott belőle a kaja)Rövid idő alatt megduplázódott az ősz hajszálaim száma. Öltözni nem akart, a sapkáját az út közepén ledobta, Kende folyton azt hajtogatta, hogy vegyek neki marslakócskát, de vegyek neki!!
Elvileg hétfőn mehetnének oviba...............

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése