Összes oldalmegjelenítés

2017. január 22., vasárnap

Betegszabin

Pénteken telefonáltak az oviból, hogy Kendus lázas. Zoli ment érte, Vince sem akart ott maradni, őt is hazahozta. Kendus pénteken napközben és  éjjel is  lázas volt, szombaton már csak estére lázasodott be. Bágyadt, gyenge, nem eszik és inni sem akar.
Az utóbbi miatt rendesen  aggódom, nem szoktunk itthon gyümölcslevet tartani(csak ha vendéget várunk), nem fogadta el a teát, kakaót, vizet, Zoli feltankolt ma gyümilevekből, de úgy kell őt kérlelni, hogy még egy kortyot és még egyet. Egyébként átver:)úgy tesz, mintha inna, de nem nyeli le. Fáj a torka, kellemetlen a nyelés. Aludni, pihenni nem akar. Ebéd után hisztizett kb. 15 percig, hogy ő biztosan nem....ő nem is pihen le(hogy gondolom), aztán mese után nem engedtük ki az ágyból, aludt is kb. 1 órát, talán tovább is szunyált volna, ha az öccse nem ébreszti fel. Vince korán lefekszik és előbb ébred, ha már ő ébren van, legyen a tesója is. Kendus  édes beszólása:"ne haragudj rám, hogy nem hagytalak aludni éjszaka!"
Ma már láztalan volt, hétfőn, kedden itthon marad, aztán meglátjuk a folytatást.
Nehéz, sűrű hét előtt állok/unk. Minden nap késő délután/este érek haza. Lesz szülői értekezlet az oviban, másik napon féléves értékelés négyszemközt a fiúkról, megyek egy érdekes konferenciára(fő témája a mese a nehezen kezelhető gyerekeknél, izgi), az iskolában is félévzáró értekezlet, szerda és péntek kifejezetten hosszú nap.
Ma már én is gyengének éreztem magam, fájnak a végtagjaim, torkom.
Hétvégén szülinapom lesz, amire wellness hétvégét kaptam(a helyszín még nincs eldöntve és a fiúk is kinőtték a fürdőgatyájukat)Boldog lennék, ha addigra mindenki egészséges lenne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése