Összes oldalmegjelenítés

2016. november 19., szombat

Eötvös cirkusz

Nem vagyok oda a cirkuszért, de a gyerekéért az ember mindent megtesz.
Pocaklakó volt Vinci, amikor utoljára voltunk Eötvös cirkuszba, abban az időben eljutottunk a Fővárosi Nagycirkuszba is. Könnyebbség, hogy a cirkuszi sátort tőlünk 1,5 km-re állították fel.
A hét elején már az út mellett, hangosbemondóban és az ovikban is láttuk a plakátot. Vinci 14 körül ébred, a 15-s kezdés teljesen ideális.
Délelőtt szóltam Öcsinek, ha van kedvük, akkor jöjjenek ők is. Jöttek.
14.45-kor találkoztunk a Tescó parkolójában, arra nem gondoltunk, hogy 1. ekkora tömeg lesz, 2. ilyen árakra. Ha visszagondolok arra a bizonyos Eötvös cirkusz előadására, akkor az jut eszembe, hogy ügyes artisták voltak, a buzogányosok(talán ők a névadói a cirkusznak?)és volt egy autó a porondon. Hétvégén nincs családi kedvezmény, csak hétköznap. 5 szórólapot gyűjtöttünk be, ezekre járt kedvezmény, ha a C szektorban ülünk. Mi oda vettünk jegyet, máshol nem is lett volna és érkezési sorrendben van a helyfoglalás. Így is jó helyre ültünk.
Attól tartottam, hogy Vinci a 2 órás előadást hogy fogja bírni, nem az egyhelyben ülős gyerek. Egy szünet volt a két rész között, ami kellett is, mert vedelték az extrán fűtött sátorban a gyümölcslevet. 2 mozgó wc-t hoztak, előtte kígyózó sor, szerencsére ebben a fiúknak könnyebb dolga van.
Vincinek közel 1 órán keresztül tátva volt a szája!Csodálkozott, ámult-bámult!Vicces volt, hogy nem az artistát figyelte, hanem a hógépet!Az ölemben volt végig, a második részben kezdett el nyafogni a kukoricáért(ami drága és sótlan), persze kapott és az első 2 percben sikerült a zacskó tartalmát kiborítani a földre.
Kendus a "halálkerékben"fekete sapkában futó artista látványától teljesen kiborult.Nagyon féltette, hogy onnan a magasból lepottyan és jajj most mi lesz. Oda se mert nézni.
Ami nem tetszett az a hangosítás volt, recsegett az egész, nem értettük mit mondanak a manók. Csak egy artikulátlan hangos beszédet hallottunk. Az egész műsor télapós volt. A nézők koordinátákat kerestek aminek segítségével megtalálják a télapót. Segítségként lehetett elemlámpát vinni(nálunk nem volt)
Állatos mutatvány kettő volt, aminek kifejezetten örültem(egy tevés és egy tigrises). Nehezen raktam össze, hogy ebbe a télapós műsorba hogy jön a Jégvarász és a Star Wars. A gyerekeknek tetszett és az a lényeg!



3 megjegyzés:

  1. Megint kerülgetjük egymást, ugyanis az oviban kaptunk szórólapot a műsorról és gondoltam, hogy el kéne menni Erzsébetre vagy a Campónához, szóval megint találkozhattunk volna, de egyszer csak sikerül :) ... Mondjuk mi most Toma betegsége miatt nem is gondoltunk már rá, de talán a Campónásat még meggondoljuk, mert mi is többször voltunk már ilyen Cirkuszban főleg Mátéval (talán Toma két év körül volt legutóbb), és tényleg nagyon szeretik, csak ahogy írod, mindig megfogadom, hogy ha lehet akkor a Nagycirkuszba megyünk, mert annyi pénzből már oda is mehetnénk, amit ott elköltünk :) ...

    VálaszTörlés
  2. Emlékszem, nyáron is kerülgettük egymást!Most elég sűrű az életünk, de benne vagyok, hogy előre megbeszélt időpontban csináljunk közös programot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont így: nekünk is mindig van valami mostanában, de egyszer csak megbeszélünk valamit :)!

      Törlés