Összes oldalmegjelenítés

2016. november 9., szerda

Álmos szülinapi bulija

Álmos bulija volt Vinci első olyan szülinapi partyja, ahová, mint pajtit hívták meg. Igazából, az egész családot, szülős meghívást kaptunk.(Nálunk mindig szülőmentesek a gyerekzsúrok, aminek szerintem több előnye van, mint hátránya)
Kende idegesítően sokszor kérdezett rá arra, hogy hány óra és hány perc van az indulásig. Nagyon izgatott volt!Ő állította össze az outfitjét:)Haját egy kis víz segítségével belőtte:)Parfümöt kért az Apjától, én meg a fogmosást kértem tőle:)

Külön ajándékozott a két fiú, ezt szerették volna az enyémek. Előző nap vettünk két ugyanolyan papírtáskát.
Legós kakós keksszel is köszöntöttük az ünnepeltet. Kende mérte a hozzávalókat, csak a keze mellé kellett tenni, kavarta, nyújtotta, szaggatta a tésztát.
Ügyes ő, ha akar.
Valahogy a konyhai tüsténkedése olyan 4 éves korára elapadt,
Be van fogva a házimunkába
ellenben Vinci aktívan tevékenykedik, ha kell, ha nem.
A keksznek volt sikere, többen megjegyezték, hogy az fogyott el leggyorsabban a "gyerekes"asztalról(külön rész volt a felnőtteknek finom italokkal:), pedig cukor helyett méz került bele és az is minimális. Itthonra is hagytunk egy tepsivel.
Álmosnak egy nővére és egy bátyja van. Vinci az első pillanatban kiválasztotta magának Levit(Álmos bátyját, pedig soha nem találkoztak még), nyüstölte rendesen. Levi autista, kicsit tartottam tőle, hogy viszonyul Vincihez, de szuperül megértették egymást. Egy idő után átpártolt Álmos nővéréhez és vele a lányszobában rajzolt, játszott.
Kendének tetszett, hogy még három ovis társa is ott volt. Csatakosra izzadtak, annyit szaladgáltak(még jó, hogy családi házban laknak), autópályáztak, csatáztak, bújócskáztak.
Vincinek legjobban az tetszett, hogy pizzát készíthetett. Kendét ez nem érdekelte, az öccse neki is összeállította a vacsoráját. Tortáztunk, sokat nevettünk. Új ovis szülőket is megismertünk. Jól éreztük magunkat. Hazaérve az volt az első kérdésük, hogy mi a vacsi???


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése