Összes oldalmegjelenítés

2014. január 2., csütörtök

Vinci 5 hónapos

Nő,mint a gomba. Szerintem nem átlagos méretekkel rendelkezik:)
74-es ruhákat hord és 8200 a súlya.
A kis bagoly
Ma voltunk háztűznézőben Hannáéknál, talán Sárikától egy kicsit nagyobb(Sárika februárban lesz 1 éves)
A haja hátul kikopott,mint egy vonalkód.
Vinci egyértelmű ismertetőjegye a mosolya.(Amit az anyjától örökölt:)Gyöngyözve kacag, olyan,mint amikor az ember gargalizál:) csikis a pocakja, imádja, ha a hajam hozzáér a kezéhez.
Ha nyugtalan, akkor a fürdésnél biztosan megnyugszik. A hordozható kád, aminek állványa van kezd kicsi lenni, végig éri a pufóka lábaival és fröcsköli a szuper laminált parkettára a vizet.(spéci német minőség, de víz nem érheti)
Hason kb. 20 perc után elfárad, ezt hangosan jelzi. Hátról oldalra fordul, hasról is volt már rá példa, de nem csinálja gyakran.
Továbbra is csak a levegőn alszik kint, komolyan az éjszakai alvás kész szenvedés(éjszaka azért mégsem toljuk ki őt a ringó babakocsiba....de már megfordult a fejünkben)
Kezd rátérni a 3 óránként cicizésre(első szava vagy a cici vagy a kaja lesz), állandóan éhes(mint a család férfi tagjai, Kendén, Zolin nem látszik, hogy folyamatosan esznek, de Vinci rám hasonlít ebben(is)és hurkás a combja.
Öltözködni utál.
Napirendjéhez továbbra is szigorúan ragaszkodik.
Amit eddig megkóstolt: alma, krumpli, sütőtök, gesztenye, fehérrépa, sárgarépa, őszibarack, ananász, pulyka, csirkemell, cékla, kölesgolyó.
Tárgyakat kézben tart, egyik kezéből áteszi a másikba.
Fogzik, nyálbandi. A fél keze mindig a szájában van.
Menni, csavarogni, tekeregni szeret. Társasági gyerkőc.
Ha táncolok vele: egyet jobbra-egyet balra, akkor mosolyog, röhög.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése