Összes oldalmegjelenítés

2014. január 13., hétfő

Hannáéknál

Vinci harcol a babával
Hannáék elköltöztek Erzsébetről, Vecsésre. Nem messze tőlünk, de egy olyan részen laknak, amit a GPS még nem ismert fel. Leleményesen rendőröket kérdeztem, merre van az arra.
Családias, barátságos helyen élnek.
Játék
Az elindulás nehézkesen ment megint: pisilni kell, bekakilt Vinci-szokása szerint, akkor amikor már overálban, hacukában, bundazsákban hordozóban a teraszon vár minket. Ő készül el leggyorsabban.
A lurkók játszottak, eleinte egymás mellett, majd hazaindulás előtt 10 perccel már együtt is. A vita a pónilovakon ment. Kendusnak persze a rózsaszín kellett vagy a csillámos vagy éppen az, amelyiket Hanna féltve őrzi. Próbáltuk egy ideig ész érvekkel győzni őket, hogy van ezer más szebb, jobb játék, de mindig azon az egyen ment a vita. Mi is vittünk a pókemberes táskába játékot, amikhez a drága nagyfiam teljesen kisajátított.(Pókember mánia van az oviban-én teljesen rosszul vagyok tőle, aki nyomatja a pókembert a csoport vezére, Cs. Tegnap akciósan vettem Pókemberes budi papírt, azóta Kendusnak ha kell, ha nem wc mellett üldögél/áll)
Itt repül a kismadár!!!!!!!!!
Vinci megérkezés után kint aludt a jó levegőn. miután felébredt, nézelődött, hasra került, játékokat kapott.
Betti finom brownie-t készített, Kendus repetázott belőle.
Nagyon jól éreztük magunkat.
Tényleg jó volt!!
Betti szupi képeket csinált:

Nézelődik
Vincivel
Sárika is örült nekünk

Itt már nagy az egyetértés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése