Összes oldalmegjelenítés

2014. január 20., hétfő

Nemzetközi Cirkuszfesztiválon

Már többször tervben volt, hogy elmegyünk, de valahogy soha nem jött össze.
Trixi sorozatban jelent meg :Lili és Berci cirkuszosat játszik, mióta ez a füzetecske megvan, azóta rendszeres esti program, hogy cirkusz van a szobában. Kendus a kanapéra ültett minket, állatok is a nézőtéren és kezdődik az attrakció, ami annyiból áll, hogy ő ugrál és meghajol. mi meg tapsolunk:)Bónusz műsorszám a vetődés, olyan Kendésen. Takarók képezik a porondot!

Hannáék idén voltak, jól érezték magukat, majdnem 1 éves Sárika is tapsolt.
Szabad volt a vasárnapunk, elmentünk. A kezdési időpontokkal nem vagyok kibékülve, nagyrészt gyerekes családok mennek cirkuszba. 11, 15, 19ó indul a buli. 11 óra azért nem jó, mert közel az ebéd, aztán alvás. 15 óra azért, mert még lehet, hogy alszik a gyerek/ha mégsem, akkor nemrég ébredt, uzsi, mosakodás és aki nem lakik a Cirkusz közelében még oda is kell érni(Városligetben nehéz parkolóhelyet találni), 19óra a fürdés ideje. Na jó, persze lehet kivételeket tenni. Nekünk a 16 óra lenne az ideális:)

15 órai kezdésre mentünk, jegy nélkül. Jegy tuti, hogy van, teltházzal nem mennek műsorok. Azzal csak ott szembesültünk, hogy ez a cirkuszfesztivál utolsó napja, ilyen a formánk:)Végül lett jegyünk, Kendus az ölünkben, 4 éves kor alatt-ha ezt vállalja az ember-,akkor díjtalan a kisgyerekek belépése. Végül a zenekar alá kaptunk jegyet, nem túl magason. Kendének a zenekar, az elefántok és a Pókember tetszett legjobban:)
Vinci Judit Mamánál maradt. Kendus azt szerette volna, ha visszük magunkkal, nem értette, hogy Vinci miért nem jöhet, még egy kis sírás is volt a tesó után. Utólag úgy gondolom, hogy jöhetett volna. Láttam hasonló korú babával szülőket.

A műsor valóban fantasztikus!Érdemes megnézni, nincs semmi erőlködés, buta poén benne, a bohóc (osztrák volt)sem olyan,mint régen. Lehetett rajta jóízűeket  nevetni.
Állatok közül csak elefántok és lovak voltak, szó sem volt "állatkínzásról", persze az elefántoknak jobb helyük van a szavannán(Balin is turistákat cipeltettek velük). A szünet alatt lehetett körbe-körbe menni az elefántokon(jó pénzért, egy kör 2000ft!).
Az egyik hajlékony guminő produkcióján még a szánk is tátva maradt, a Pókember(Brazíliából jött)kikötés, biztosítás nélkül járkált a kupolánál fejjel lefelé(a kezünk izzadt, féltettük).
Kínai fiúk egymás hátán, rúdon, kötélen magabiztosan ugráltak. Román csajszi szaltokat vetett a levegőbe.
A konferanszié fiú szépen artikulált(annyira ritka)volt, hogy énekelt is(az sem volt rossz)
Minden nagyon szuper volt, bent hőség, folyt rólunk a víz, ezt leszámítva csak ajánlani tudom a cirkuszt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése