Összes oldalmegjelenítés

2014. január 15., szerda

Oltás

Vinci oltást kapott, ami azért újdonság/nagy szám, mert elmaradoztunk a szurikkal.
Vagy náthás volt a kincsem vagy köhécselt vagy zöld trutyi jött a nóziból, sosem volt ideális az időpont, eddig.
Már múlt héten szerepelt a naptárban, indulás előtt melegnek éreztem a tenyerét(nála a tenyere jelzi a hőemelkedést, a dokinéni mondta, hogy régen is a gyerekek tenyerét vették alapul. Kendusnak a fülcimpája vörösödik hőemelkedésnél, láznál)aztán jól éreztem, hőemelkedése volt, amit a fogzás produkált nála, elhalasztottuk.
Kapott második Prevenart, plusz Diftéria, Tetanusz ellen. Rota ellen nem oltattuk be(Kendust sem), helyette inkább kullancsra és agyhártyára fizetünk be:)
Hős volt, még a szúrás alatt is dobta a mosolyokat a dokinéni felé, mindenkit elcsábít a sármos mosolyával.
Hazajöttünk alapból kapott egy Germicid felet. Utánaolvastam, már kaphat egészet is, éjszakára magas láza lett, egészet kapott és nappal is többször ment 38 felé a hője.
Furcsa volt, hogy alszik!!Tulajdonképpen felébredt, szopizott, ivott és már aludt is.Mióta elkezdtük a hozzátáplálást tegnap volt először, hogy nem fogadott el pürét(pedig isteni zöldséglevest kapott volna), helyette ivott legalább 1 litert(24 óra alatt). Zoli Németországból hozott különleges Hohes C-t(nálunk olyat még csak a Müllerben láttam), bejött Vincinek, úgy szívta magába, mint a szivacs.
Torna közben a lábamon
2 óránként ismét cicizett(én meg ettem megállás nélkül, állandóan éhes voltam). A jobb mellből nem ömlik a tej, ott dolgoznia kellene, de nem teszi, lusta. Ha a jobb cicit kapja hamarabb, akkor sír. Rögtön, azonnal azt akarja, hogy spricceljen a tej.
Ma reggelre már hőemelkedése sem volt, evett, nem aludt,  visszatért a régi Vincim.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése