Összes oldalmegjelenítés

2014. január 26., vasárnap

Ringatón

Fontosnak tartom a zenei nevelést(is), az én fiaim muzikálisak, ha szól a zene-lehet Halász Judit vagy pop zene vagy mulatós, a fiúk beindulnak. Kendus pörög, jobbra-balra lépeget(tánctechnikája nagyban hasonlít az Apjáéra), Vincinek a lábai és a kezei egyszerre járnak.
Kendussal jártunk Kerekítőre a könyvtárba és Ringatóra a Csilibe, jól el vagyunk kényeztetve,mindkettő közel van. A foglalkozások felépítése ugyanolyan: van ölbeli játék, mondóka, ringatózás, éneklés, móka és kacagás.
Amikor Kendus elkezdett kúszni, mászni mindig meg akarta fogni a hangszereket(az első karácsonyra kapott egy körtemuzsikát, ami azóta is napi használatban van), Vinci még csak nyálcsurgatva figyel.
Komoly pofival, ritka
A Kerekítő legnagyobb előnye, hogy kevesen voltunk és családias volt a hangulat, na meg a könyvtár!Már 1 évesen beírattam Kendus a könyvtárba, rendszeres látogatók vagyunk.
A Csiliben sokan voltak, időnként feszélyezett a tömeg, de akik ott voltak, legtöbbjüket már ismertem innen-onnan.
Most, hogy hétfőn Vincivel elmentünk Ringatóra feltűnt, hogy a három időpont helyett már csak kettő van és sokkal kevesebben vagyunk. Talán nincs rá keret vagy igény, kevesebb a gyerek?!
Vincivel is szerettem volna baba-mama tornára járni, de nem volt rá elég jelentkező és nem indították, pedig olyan jó volt!Megismertem Anyákat, akiknek Kendussal egykorú babájuk van, van olyan ismertség, amiből azóta barátság lett(Hannáék)és mindig van közös témánk.
Vinci a foglalkozás elejétől a végéig mosolygott, kacagott, hallhatóan jól érezte magát, a mosolyt a közvetlen közelében másra is ráragasztotta. Nagyon élvezte!
Volt egy két év körüli kisfiú, aki megállt előttünk és csak szemeztünk, de mindezt úgy, hogy fél órán keresztül állt előttem és nézett:), olyan cuki volt!
Sajnos a Kerekítő és a Ringató is egy időpontban van:(, felváltva fogjuk látogatni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése