Összes oldalmegjelenítés

2013. június 1., szombat

Móron

Móron találkoztunk Krisszel, Kokóval és Kiarával.
3-4 hónapos lehetett Kendus, amikor utoljára nálunk volt Kriszti(és megállapították, hogy Kiara már a pocakjában van).
Krisztivel a koleszban szobatársak voltunk, az élet úgy hozta, hogy ők Németországban élnek és még nem láttam Kiarát élőben, már nagyon vártam a találkozást!Többször emlegettem már Kiarát és Krisztit is(látta őket skype-n Kendus), van egy kedvenc repülős hangoskönyve, amit unásig meséltem már neki és tudja, hogy Kiara küldte neki.

Sajnos az idő ellenünk volt, hideg, szeles őszies nap volt május 30-án, ezért játszóterezni nem tudtunk menni, de az autóból is láttuk, hogy a városban felújították a parkot és a játszóteret. Az odafelé úton Kendus annyira bealudt, hogy a nyála is csorgott.

Együtt ebédeltünk a lovas étterembe, ahol most is nagyon finom volt az ebéd. Az ételeket gyorsan hozták, gyerekeknek külön tányérban a sült krumplit, amit a másodperc törtrésze alatt elfogyasztottak. Amikor a gyerekek befejezték az ebédet kaptak egy lapot, amin lehetett színezni, gyerekbarát hely!
Mi Kendussal sajtos-tejfölös fokhagymás pulykát ettünk, amikor meglátta a drágám, mondta, hogy most lángost eszünk:) (Szereti a lángost és mindent ami sajtos, tejfölös, túrós)
Kifelé jövet ki kellett próbálni a játéklovat és megnéztük az étterem melletti négylábúakat is.

Ebéd után még futottak pár kört az étteremben a gyerekek,aztán elmentünk Kriszti sógorához. Jó volt látni, hogy hiába az 1 év korkülönbség a gyerekek között, rögtön megtaláltak a közös hangot, Kiara is hasonlóan aktív, fürge, jókedvű,  barátságos, mint Kendém.
Kendus lecsapott Kiara futóbicójára, ami annyira csajos, hercegnős, hogy még ilyet itthon nem láttam és a mérete is meghökkentett, kb. már 1 évesen lehet használni. A másik játék, amire a fiam rögtön rátapadt a játék laptop volt. Itthon is van neki hasonló(uaz a gyártó),amit a Hádában szereztem be neki.
Kokóval hancúrozott KEnde, fel-le dobálta, felmászott rá, csikizte őt, amit ha Kende partnerére talál, akkor nehezen hagyja abba:)

Kende kapott két kukucskálós könyvet és egy felhúzhatós fajárgányt. A kukucskálós könyv telitalálat volt, sajátunk eddig nem volt, de a könyvtárban létező összeset már kikölcsönöztük, most a "repülős"van soron(amit a Scolar  kiadó adott ki, de a Revensburgernek is van hasonlója).
Már vannak német nyelvű könyvei és angol nyelvű játékai, amiket imád!

Köszönjük a vendéglátást, bízom benne, hogy hamarosan látni fogjuk ismét egymást!

1 megjegyzés:

  1. Mi köszönjük,hogy eljöttetek!Szuper kis delutan volt!
    Az autot amit Kendenek szantunk - csak Moron maradt - Kiara mar kisajatitotta maganak (ertsd megragta,a kerekein mar nincsen gumi...) szoval azt inkabb nem küldöm haza,hanem küldök majd helyette masikat! :)
    Puszi az egesz csaladnak!

    VálaszTörlés