Összes oldalmegjelenítés

2013. június 21., péntek

Először

Kendus megkapta a kullancs elleni utolsó oltását, először történt, hogy nem sírt, nem kellett lefogni, nem kellett hozzá legalább 3 személy, hanem hősként, bátor nagyfiúként viselkedett.
Minden orvoslátogatás előtt beszélünk arról, hogy mi fog vele történni(még akkor is, amikor egészséges tanácsadásra megyünk)
A doktornéninél játékok vannak a polcokon, a szekrényben. Kendus kedvencei a vonatok, műanyagból és szivacsból is talált már magának. Alig lehet kimenni vele a rendelőből, mert hamar feltalálja magát és játszik a vonatokkal. Már látom rajta, hogy nem egy rettenetes helynek fogja fel az orvosi rendelőt és ebben sokat segített a doktornéni személye.

Jó döntésnek bizonyult a gyerekorvos váltás. Kendus az előző orvosnál mindig ordított. Lehet, hogy a maszk és a rideg környezet miatt, de hiszek benne, hogy a gyerekek sok mindent megéreznek, ráadásul kicsiKende nagyon érzékeny. "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan"
Van olyan ember, akinek a nyakába ugrik-rövid ismeretség után és öleli és van olyan, aki eljön hozzánk és azt mondja, hogy menjen haza(pedig "szeretettel"közelít felé, Kende mégis érzi, hogy valami hátsó szándék van a kedvességben)

1 megjegyzés: