Összes oldalmegjelenítés

2013. január 14., hétfő

Vizipók, csodapók gyerekmusical

Elvarázsolta az előadás
Olyan programot keresek, ami közel van, hogy ne zavarjon bele az alvás-evés rendbe, a napirendbe, amihez Kendus még mindig nagyon ragaszkodik. Így a nap kiszámítható, mert tudom, mikor ébred, fekszik, eszik, játszik, megyünk ki.
A közelség mellett másik fontos szempont, hogy ingyenes legyen a parkolás és színvonalas legyen az előadás.
KMO(kispesti Művelődési Otthon)közel van hozzánk, de még soha nem voltunk bent az épületben csak eljöttünk mellettte. Szombat és vasárnap délelőtt mindig családi napot tartanak: bábszínház, játszóház, musical, gyerekkoncert van. A jegyszedő néni annyira kedves, jófej volt, hogy Kendura nem kellett fizetnem, csak magamra, pedig ülhetett volna külön széken is.
Az épület felújított, gyerekbarát(tiszta a pelenkázó és külön szoba nem pedig a wc-vel van egyben), a székek kényelmesek és nem egy nagy hodály, bárhová ülhetünk, látjuk a színpadot. Halász Judit koncerten a sor közepén ültünk, Kendus nem tudott kimenni csápolni a színpad elé, ebből tanulva a sor szélére ülünk.

Az előadás előtt rohangát a székek között, bemászott a színpad alá(idősebb gyerekek mutatták meg), a színpad szélén elbújt. Amikor csöngettek, akkor leült az ölembe és nézett, nézett azokkal az óriási barna szemeivel. Csodálkozott, teljesen elvarázsolta a Vizipók csodapók (barátságról, természettismeretről szól). KEndus nem ismeri ezt a mesét. A SZÖSZ társulat adta elő, volt ének, tánc, mese. 1.15-percet végigült, figyelt és izgult a szereplőkkel. A szemét nem vette le a színpadról, a szereplőkről, teljesen a hatása alá került.
Amikor jött a vihar, akkor megijedt, izzadt a tenyere és együttérzett a vizipókkal, amikor a rák kilyukasztotta a lufikat a fenekén, amiből jött az oxigén. Az állatok olyan okosak, hogy a vizipók egy levelet kapott, hogy ne fulladjon meg, abból jött neki később az oxigén.
A jelmez és a díszelt is szép volt.
Hogy mennyire egy húron pendülünk a fiammal, később mondta, hogy neki a béka tetszett legjobban, nekem is!(jól játszott, énekelt a középkorú, enyhén pocakos férfi)

Hihetetlenül jó a memóriája, amikor előző nap említettem, hogy megyünk színházba, akkor visszakérdezett, hogy a Vuk-ot nézzük?
Azt láttuk még a tél elején itt a Csiliben és kérte, hogy most is jöjjön velünk Ata és Noel.
Most Lili jött velünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése