Összes oldalmegjelenítés

2013. január 6., vasárnap

Sam, a tűzoltó

Eddig úgy tűnik, hogy KEndus az angol mesékre bukik, már ami a tévézést illeti.
 Próbálkoztam már Bogyó és Babócával, Frakk is előkerült,Ho-ho horgász,  Magyar Népmesék is és kis adagban régi magyar mondák is:)Csak, hogy szokja:)
Arra gondolok,hogy a sztorik, animáció, figurák, egyszerűségük miatt jön be inkább az angol mese. Nekem nem tetszenek Sam és társainak az alakjai(akkora az orruk, mint a fejük), van egy ügyeletes bajkeverő: Norman Price, aki miatt mindig tűzet kell oltani vagy legalábbis Sam-t hívni.

Nagy kedvenc volt Noddy, már leszokott róla, betáraztunk vagy 15 dvd. Aztán átvette a vezetést Thomas, amit még most is szeret és Rorry, a legkedvesebb: Sam, a tűzoltó. Olyannyira megszerette a szereplőket, történeteket, hogy amikor legóból játékvárost építünk, akkor kéri, hogy csináljunk Jupiternek(Sam autója)garázst és az eljátszott történetekben tükrőzödik(teljes lenyomata) Sam történetei.

Jobban szerettem a dvd-t, mint a Minimaxot.(Kendus ritkán nézheti). Egyrészt a gagyi reklámok miatt, másrészt vannak rajta idióta mesék is. A dvd-t vele együtt nézem, vele együtt örülök Sam siekreinek:)
Teljesen átél mindent. Ha rossz történik a mesében, akkor sír, ha jó dolog, akkor nevet. Sam történeteiben a végkifejlet (az addig elvezető úton is vicces szituációkban vesznek részt a szereplők)mindig jó.
Letölteni nem szoktam.

A héten jártunk az Alexandrában, ahol választhatott egy Sam dvd-t. Másnap délelőtt néztük volna meg, de sokk ért, a kicsomagolás után nem volt a tokban lemez. Blokk megvolt(megőrzőm),visszavittük és kedvesen, udvariasan visszacserélték. Elmondták, hogy nem egyedi esetről van szó.(gondoltam)
Ma délelőtt végre megnéztük, az öröm az arcán leírhatatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése