Összes oldalmegjelenítés

2013. január 17., csütörtök

Ortopédián

Nehéz éjszaka áll mögöttünk, ami annak tudható be, hogy Kendusnak tegnap kétszer láza volt, a dokinéni szerint kicsit piros a torka , nem vészes. Antibiotikumot nem kapott, vitamint, calciumot, bérest rendszeresen adom neki. Este fürdéskor mondja nekem: Anya, kapcsolj lobogót (bugyborékol a kád)

Nappal 1 órát aludt, pedig ő délután nagyalvó. Aztán éjszaka éjfél után kezdődött a "buli", ami hajnal 5.30-ig tartott. Ugrált, meséltünk neki(Csibó is egy fejezetet a Thomasból, pedig nem szokott neki, úgy gondolja, olvasson magának-ja csak 2 éves), aztán Sam, a tűzoltót szeretett volna nézni, de nem engedtük.
A gépjárműflotta felsorakozott a párnán, majd kitalálta, hogy éhes, szomjas.
Nagy nehezen elaludt, keresztbe persze, amikor már mélyen aludt , beraktuk az ágyába és rögtön felébredt, ezt többször eljátszottuk:)
8.30 után ébresztettem, amit nem szeretek, mert utána nyafi, de mentünk tornára. Aktív, ügyes nagyfiú volt. A forgótölcsérbe többször bemászott, de gyorsan szédül, űrhajós biztos nem lesz. Versenyt futni, vagy csak úgy futni imád!Megjegyezte: Anya, a palinta(hinta)most nagyon jó volt!
Mostanában kedvenc hangszere a triangulum, másnak nem engedte kipróbálni.

Ebéd után próbálkoztam az altatással, de eredménytelenül. 15-re volt időpontunk az ortopédiára(Heim Pál k) és igen is vannak csodák, 14.45-re értünk oda, levettük a kabátunkat és már szólítottak is!Ilyen még nem volt a világtörténelembe!

A dokibácsi kedves, alapos és gyors volt, KEndus önmagához mérten kevesebbet sírt. Mondtam az asszisztensnek, hogy fehér ruha fóbiája van.Csúnyán befelé dől mindkét bokája.(apai örökség) Receptre írt fel neki cipőt(támogatással 12e, támogatás nélkül majdnem 20e!), miután végeztünk elmentünk és levették a mintát a lábáról. Útközben bealudt, Zoli mondta, hogy legalább könnyebben állítjuk be a gipszbe(de nem kellett gipszbe állni, az már régi módszer)
Évente egy cipőre ad kedvezményt a tb, Kendus bent is hord szandit. Ha cipőt és szandit is szeretnék, akkor 32e lenne a kettő!Majd, ha nyerek a kaparóson.
Kb. 8 hét, amíg a zárt cipője elkészül. Sötétkék, tépőzáras, nem bélelt, belül bézs, suplinált.
Salus marad szandálnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése