Összes oldalmegjelenítés

2013. január 2., szerda

Alvási szokások

Kendus alvási szokási a következők.
Velem/velünk alszik el, több mese után, egyet én választok, a többit ő. Max. 3 után szoktam mondani, hogy az én szemem már fáradt, le fog csukódni.
Nem a kiságyában alszik el(ez lehet, hogy el lett rontva, de a következő csemeténél okosabbak leszünk), ennek egyik oka, hogy sokáig -15 hónapos koráig lefekvéskor még cicizett-, a másik ok: hihetetlenül fontos neki a tesi kontaktus, nagyon szoros szimbiózisban élünk. Nyáron már ketten fognak hozzám bújni(plusz az apjuk).
Miután becsuktam a szemem, ő gyakran hozzá az aznapi kedvenc autókat, általában egy tűzoltót, egy rendőrautót és egy kisautót. A méret (nála)nem számít, volt, hogy a nagy tűzoltó jött velünk aludni. Engem zavar, hogy akkora az autó, mint az én felsőtestem.
Az autók elhelyezkednek a párna szélén, alaposan betakarjuk őket, aztán énekelek, ha kéri KEndus. A repertoárom elég gyér, 3-4 dal között választhat. Olyanokat választok, amik rövidek:)
Beindul a bújás. Simogatás, ő a lábát felhúzza és próbálja a hasamat megcélozni, végül behúzott lábakkal marad, de nem rúghat.Átkarol az nagy kezeivel, olyan lapátkeze van, mint az apjának, hozzá zongorista ujjak. A legújabb, hogy a hónaljamba akarja dugni az egyik kezét.
A lényeg, hogy olyan közel legyünk egymáshoz, hogy halljam a szuszogását, érezzem a kis puha , meleg, finom testét. A bőre még olyan babás, annyira szeretem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése