Összes oldalmegjelenítés

2020. december 5., szombat

Kende 10 éves lett!

 Milyen ő 10 évesen?

Ami rögtön eszembe jut: jó gyerek, szófogadó, ahogy szokták mondani: példás magatartású, aki emellett nagyon szépen teljesít az iskolában. Önállóan, szorgalmasan, rendszeresen tanul. Tipikusan szabálykövető gyerek:)(Ha nem érünk be az iskolába csak 7.40.re, akkor olyan, mint, aki chili paprikár evett)Még nagyon gyerek, kisgyerek(maradjon ez sokáig is így)

Szülinapjára kapott tőlünk egy FRADIS pulóvert és egy Ferencváros tollat, maszkja már volt:)Mióta elment az apjával élete első nagy focimeccsére(Szécsényben volt már), azóta rajongó. Olvas, sokat. Előfizettünk neki a Hahotára(amit gyűjt), falja a könyveket. Geronimo Stiltontól- Kertész Erzsiig mindent, most, hogy zárva a könyvtár előkerültek az indiános könyvek. Csocsóban verhetetlen. Nurf gyűjteménye és a katicabogaras drón az aktuális kedvenc játékai.

Vékony, magas. 29 kg és 146-os ruhákat hord, 35-ös a lába. Kevés olyan étel van, amit nem eszik meg: borsó, máj(ez érthető), húsfélék közül csak csirke jöhet szóba, abból is rántva, mint sülve. Édesszájú.

Az osztálytársai közül mindenkivel jóban van(17-en vannak az osztályban, ebből 4 lány). Szeret utazni, kirándulni, világot látni és színházba menni(idén kevesebbszer mentünk), filmet, mesét nézni(a Bébiúr elé még mindig szívesen leül), legózni(Technic és Star Wars), a sütésből, főzésből is kiveszi részét(főleg miután a Master Chef Junior összes adását végignézte). Ahová lehet, oda rollerrel megy. Jár gyógytornára, ahol mindig dicsérik, apró édességekkel jutalmazza Zs. néni.

Idei év legnagyobb élménye elmondása alapján a Bükkfürdőn lévő sárga csúszda. 

Isten éltessen sokáig kicsi Kende!


3 megjegyzés: