Összes oldalmegjelenítés

2020. március 5., csütörtök

Sonic, a sündisznó

Rég voltunk a gyerekkel moziba, rászoktunk az itthoni kikölcsönzős, bevackolós filmnézésre. Mozinak is megvan a maga varázsa, szélesebb vászon, új filmek és a büfében is finomabb a kukorica.
Esett az eső hétvégén, kinti programot szerveztünk fejben, lett belőle mozizás. A filmet Kende választotta: Sonic, a sündisznó(van ilyen játék a telefonján. Láttam a reklámban, hogy szerepel benne Jim Carrey, aki az egyik kedvenc színészünk)
Vince hozta magával a moziba Lizzyt(plüss kutya, a legnagyobb kiadású az IKEA sorozatból)és a tesóját Muffint(barátnőmék kutyáját hívják így). Muffin maradt a parkolóban és a kocsira vigyázott, de Lizzy jött velünk(pórázon persze, ami az egyik leselejtezett sálam). Miután megkerestük az ülőhelyünket Lizzynek nehezen találtuk meg a számára megfelelőt:)Vince kukoricázni is akart és Lizzy-t ölben tartani, ebből volt egy kis vita(a mellettünk ülő nő grimaszolt ránk, biztos azt gondolta, hogy ezek sem százasok)
A filmen Kende hangosan kacagott, életre kel benne Sonic a sündisznó, aki egy rendőr barátja lesz. Az ő kalandjaikról szól a film(100 perces), nem animáció, igazi családi film. Lehetett rajta izgulni, Vincének egy -két mozzanat félelmetes volt, de őt is lekötötte és röhögött rajta.
Már olyan nagyok, hogy simán nyugisan be lehet velük ülni egy mozifilmre, nem kell sűrűn wc-re kirohangálni, magyarázni az eseményeket. Zoli azt mondta, hogy teljesen kikapcsolta és rég látott ilyen jó gyerekfilmet(neki fontosak az akciójelenetek, pasi...)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése