Összes oldalmegjelenítés

2020. március 19., csütörtök

Ha már itthon vagyunk

és ilyen tavaszias az idő, akkor bográcsban főztük a húslevest(3 órán keresztül főtt és isteni finom lett!)Ez az adag 2-2,5 napig kitart legalább, hiába van mellé süti vagy palacsinta gyorsan megéheznek utána.
Vince szolgáltatta a hordozható hangszóróval a zenét, hordták a fát, rakták a tüzet, segítettek.
Kende délelőtti tanulását gyorsan összecsapta, csúnyán ír betűket és számokat is. Angolból kérdeztem ki , este visszatértünk a környezetre is. Tesi és rajz házit is kinyomtattam, de nem fogtunk hozzá. Ahogy látom, technikából is jön a feladat, egy apuka ígérte, hogy este bedobja Kende technika cuccát, mert a suliban járt.  Vince még ennél is keményebb dió, hiába mondom, hogy néhány feladat után kártyázunk vagy puzzlet rakunk. Közben jön Kende és belekotnyeleskedik, hogy ezt ő már tudja(még jó) Felállítottuk a trambulint(nem bírom, amikor birkóznak benne, valamiért nekik az okoz örömöt), a teraszon lévő székek még a padláson, nem eszünk még kint, de a fiúk már szeretnének. Hideg időt jósolnak hétvégére.

2 megjegyzés:

  1. Még havazást is mondtak, ami végül is nem annyira képtelenség, mert - ahogy a FB feldobta nekem emlékként - két éve hó esett.

    VálaszTörlés
  2. De guszta! Mi is gondolkodtunk rajta, hogy kint főzünk. Cserébe kint ebédeltünk ☺️

    VálaszTörlés