Összes oldalmegjelenítés

2019. december 31., kedd

Szilveszter napján

Hazaérkeztünk Londonból. Aktív kikapcsolódás, elfáradtunk, hajnalban keltünk a repülés miatt.
Lefeküdtünk ebéd után. Már félálomban, amikor Kendének kétszer csörgött a telefonja, téves hívás. Utána elnémítottuk-hajnalban ismét hívta az ismeretlen..

Éjjel 3 körül valaki nem szállt le a csengőnkről. Rajtam kívül senki  nem ébredt fel a családból-tényleg elfáradtak a fiúk. Felébresztettem Zolit, ordított az illető és rúgta a kaput(azóta nem voltunk kint, hogy mit hagyott itt maga után). Kimentem, először hang alapján olyan volt, mint Öcsi. Rákérdeztem, hogy ki vagy?A válaszból azt vontam le, hogy nagyon részeg az illető, fázik és ideges. Szépen kértem, hogy ne nyomja a csengőt, gyerekek vannak(akik akkor már felébredtek és nem értették, hogy miért jönne éjjel hozzánk egy idegen), de nem tágított, egyre agresszívebben próbálta a kaput szétrúgni. Nem lehetetlen bejönni az udvarra zárt kapu/kerítés mellett.
Kihívtam a rendőrséget. Kétszer(az első után legalább 10 perc telt el és nem történt semmi, közelünkben rendőrség) mert attól tartottunk, hogy bejön az udvarra, folyamatosan nyomta a csengőt és rúgta a kaput.
Aztán jöttek és megszűnt a zavargás.
Csendes utcában lakunk, kisgyerekes, nyugdíjas övezet.
Zoli azt mondta(a rendőrség hívása után), ha nem fejezi be az illető, akkor ráhívjuk a biztonságiakat(riasztóhoz kapcsolódik)
Így utólag jó lett volna, ha bentről látom, ki áll a ház előtt. Eddig ilyen nem volt és remélem nem is lesz.
Nehezen aludtunk vissza.

1 megjegyzés:

  1. London biztos szuper lehetett! Az itthoni incidens kevésbé, de az a vigasztaló ebben, hogy valószínűleg egy eltévedt esetről van szó...
    BÚÉK Nektek :) !

    VálaszTörlés