Összes oldalmegjelenítés

2019. december 9., hétfő

Kende bulija

Pénteken éreztük, hogy a szülinapi buli veszélyben van. Éjjelre belázasodott az ünnepelt, szombaton nem ment iskolába(nekik nem volt tanítás, hanem helyette lelki nap, beszélgetés), szegénykém mindent megtett a gyógyulás érdekében. Inhalált, bevette a különféle orvosságokat, lefeküdt és pihent. Vasárnap reggelre már elmúlt a láz, de tüsszögött, orrot fújt. Feltettük a kérdést, hogy mi lenne, ha egy héttel későbbre halasztanánk. Teljesen kiborult, azt válaszolta, hogy ő egy éve várja a szülinapi buliját, ne tegyük ezt vele:(
Zoli javasolta, hogy kapjon Nurophent és feküdjön le. Aludni a takonytól végül nem tudott, de a közérzete jobb lett.
Vincivel forgatókönyvet írtunk a szülinapra. A szokásos kincskereső idén elmaradt, mert a ködtől az orrunkig sem láttunk és a lufifújó versenyhez vett lufikat annyira eldugtam, hogy nem találtam meg(ahogy a tűzijátékot sem)Persze este, ahogy a mosogatógépből pakoltam ki és tettem el a fazekat, akkor láttam meg a fedők alatt. Elrejteni tudni kell:)
Főképp osztálytársak voltak a meghívottak és a két szomszédlány.
Találós kérdéseknél az egyik barát már a kérdés elején kitalálta a választ.
Játszottunk olyat, hogy egy valaki kimegy a szobából és mi a bent maradottak megváltoztatunk valamit magunkon(az egyik fiú viccesen a dús hajából kitépett egy szálat:), volt "ki tud többet az ünnepeltről"című kvíz is. Csocsó bajnokság, mozgásos cikk-cakk játék.
Aztán kocsikba ültünk és a közeli bevásárlóközpontba mentünk ping-pongozni. Mindenki nagyon élvezte, az is, aki most fogott ütőt először a kezében. A profik már forgót játszottak, Vince inkább labdaszedő volt, mint játékos. A lefoglalt időn túl is maradtunk egy kicsit. 3 órásra terveztem a bulit, lett belőle 4. Csillagszórózással zártunk.
Tortáztunk, ajándékoztunk(Kendének a szemét bekötöttük és tapogatás útján kellett kitalálnia, hogy ki áll vele szembe), szuper ajándékokat kapott. A mai délután is az ajándékokról szólt, annyira örült mindennek. Kapott két rajzot is. Az egyiket Lillától(osztálytárs), 3D képeslap, ő ragasztotta, vágta, tervezte, a másikat Magor rajzolta: ping-pong ütő!
Hihetetlen, hogy ilyen nagyok már a gyerekeink!(Van olyan 9 éves barát, akinek 39-es a lába és 168 cm magas)Sokat nevettünk,olyan jó humoruk van ezeknek a 9 éveseknek:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése