Összes oldalmegjelenítés

2019. szeptember 7., szombat

A bulik királya és a tesója

Ha nem szól a zene, akkor ő kapcsol és az esetek többségében riszál is hozzá. Jó a ritmusérzéke, igazából mindegy, hogy népzene, popsláger vagy komolyzene. Mindenevő. Igen, ő Vince.
Imádja a szülinapi party-t, ahol van dínom-dánom, játék és buli, buli, buli.
Tegnap tartotta a szomszéd kislány a szülinapi buliját(7 éves lett), ahová meghívta a fiúkat is. Ők voltak egyedül fiúk és rengeteg lány. Díszvendégként egy ismerős hajfonásokra ugrott be, Vince sajnálta, hogy azt a programpontot ki kell hagynia. A kislánynak van egy kutyusa, egy ideig ment azon a vita, hogy ki fusson a kutyával(Kende szerint nem is kutya, hanem fehér szőrű róka), vitába keveredett Vince egy kislánnyal, a pórázt húzták, vonták még végül a vendéglátó anyuka elzárta a kutyust. Kende fél a kutyától(általában a kutyáktól)
Vince rohant haza az úszásról, várta már, hogy mehessen át(engem pedig hazatoloncolt:), Kende viszont nem akart menni. Azzal érvelt, hogy ő ott nem ismer senkit, mit kezdjen kisiskolás lányokkal, ő aztán nem fog beszélgetést kezdeményezni senkivel. Ha ragaszkodunk ahhoz, hogy átmenjen, akkor viszi a Tipp mixet és nézegeti. Két középiskolás bátyja is van a lánynak, ők később csatlakoztak(Kende szokott velük ping-pongozni)Nagyon befeszült az egésztől, végül az apuka kihívta egy ping-pong bajnokságra, egy kislány végig szemlélte a játékot és utána Kendével is játszott, na innentől kezdve feloldódott és haza sem akart jönni, de addig "bezárt".
Vince rajzolt, természetesen végigette a menüt, az ajándékba vitt kókuszgolyóból is az én fiaim ették a legtöbbet:)Ő sokkal nyitottabb, közvetlenebb a bátyjánál. Mindenkivel ismerkedett, beszélgetett, játszott és jól érezte magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése