Összes oldalmegjelenítés

2019. szeptember 15., vasárnap

Orczy-park

Kicsi löki a nagyot
Zöld-sárga játszótér
Fedett és nyitott csúszdás rész
Színes szalagok mögé lehet elbújni, a tó körül a dekoráció részét képezi
Sziklás részen dombot mászni is lehet
Bejáratnál

Térköveken lehet rollerezni


Mint a család programfelelőse , szombat délutánra a megújult Orczy-park lett a célpont. Zoli mondta is, hogy ő született pesti, és hányszor elment az Orczy-park mellett, de be még soha nem ment. Kevesen voltak, talán azért, mert  vagy nem ismerik/kevésbé népszerű  a turisták és a fővárosiak körében vagy egyéb kirándulóhelyekre mentek aznap. Budapest annyi kincset rejt magába, érdemes olyan helyeket is felfedezni, ami nem a központban van.
 Kihasználtuk a gyönyörű, napsütéses időt, körbejártuk az angolkertet, parkot,a szoborcsoportok kimaradtak, majd legközelebb közelebbről is megnézzük  pl. Kossuth szobrát. Vince szeretett volna csónakázni, amire van lehetőség(mentőmellényt adnak),  viszont a félelmem nem tudtam legyőzni és inkább maradtunk a parton. Könnyen lebeszéltük őt róla, kapott inkább a parton gofrit és néztük, ahogyan mások csónakáznak:)
Rollerral érkeztünk, sima úton gurultunk, hazafelé már úgy, hogy a gyerekek leeresztett üzemmódban álltak rajta, mi pedig mögöttük hajtottunk.
Szuper játszótér, felnőtt, szabadtéri "kondi"rész és egy színpad is helyet kapott a kertben(Orczy Summer Chill fesztivál keretében ingyenes filmvetítések, jazz és komolyzenei koncertekre várják az érdeklődőket).
Csónakázótó



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése