Összes oldalmegjelenítés

2019. augusztus 6., kedd

Amiért emlékezetes lesz a nyaralásunk

Velünk mindig történik valami. Tényleg, csupa kaland az életünk.

1. A harmadik napon Zoli elveszítette a költőpénzünket(a bankkártyán lévő vésztartalékhoz nyúltunk, benne felvetődött, hogy jöjjünk haza. Visszaemlékezett, hogy melyik helyszínen lehetett, visszamentünk, de senki nem látott semmit)Elmentünk egy lottózóba, de a kaparóson csak a sorsjegy árát nyertük vissza.
2. Kende a kalandparkban végigcsinálta a kamaszoknak kialakított részt. A karabínert lábbujjhegyen érte el.
3. Életünkben olyan rossz pizzát nem ettünk, mint a Plitvicei tavaknál. A dobozból is csöpögött az olaj. Rejtély miért csomagoltattuk el...
4. Láttunk lombkorona házakat. Kiköpött olyat, mint, amilyet a Travel-en nézzünk. Kipórbálnánk!
5. Vince szerelmes lett. 10 éves kislány(kor nem számít), a helyszín Tribunj és a tulaj lánya. Vince az első bemutatkozó nap után kereste, pózolt neki, nem evett..
6. Az egyik szállásunk teljesen mást nyújtott, mint, amit a Booking-on láttunk. Konyha nélküli, babaágyas. Nem reklamáltunk, kihoztuk a helyzetből a legjobbat. A három fiú aludt a franciaágyon, én az ifjúsági ágyon. Vendéglátónk isteni reggelikkel kárpótolt.
7. Kabócák soha nem alszanak. Egy idő után hozzá lehet szokni az állandó hangversenyükhöz.
8. Szlovéniában a cseppkőbarlangnál minden a gőte körül forog, hiába fizettünk be a "gőteházba"mi semmit nem láttunk.
9. A szlovén krémes háromszor akkora, mint a miénk(nekem finomabb is), elég egyet kérni, családi adagot kapunk.
10. Elmentünk olyan helyekre, amik a turisták körében nem ismertek(szinte a helyi alkeszokon és a munkanélkülieken kivül más emberrel nem találkoztunk), utánunk jött egy rendőr és egy fiatal is, hogy mi mit keresünk a faluban....a legkisebb faluban is működik traffipax.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése