Összes oldalmegjelenítés

2019. február 10., vasárnap

Vendégeink voltak

Decemberben mindenki nagyon elfoglalt, ünnepek követik egymást. Ráadásul nálunk abban a hónapban van névnapos és szülinapos is. Januárban pótoltuk Laciékkal(unokatestvérem, Kende keresztszülei)az összejövetelt. Csatlakoztak hozzánk az öcsémék is.
Túrós és sajtos pogácsákat sütöttem vendégvárónak, gyorsan elfogyott, mindenkinek ízlett. Csakhogy ne legyen senkinek hiányérzete, most adtuk át a karácsonyi ajándékokat is. Elhasználtuk a maradék csillagszórónkat is.
Ha már karácsonykor elmaradt a közös csillagszórózás
Vince a nagy ajándékváró, más most kész listája van a júliusi szülinapját illetően.
Kende és Lili már elkülönülve játszottak, volt, hogy egymás mellett nyomták a tabletet, Kende nagy honfoglalós, egyre ügyesebb benne.
Mellőzve van egy ideje Höri. Takarításon túl(erre figyelmeztetni kell a gazdáját)nem foglalkozik vele, az etetést is Vince végzi. Ha vendég jön, akinek Höri újdonság, akkor dumálnak hozzá és ennyi. Amilyen kicsi, olyan vad, karmol, harap. Nem egy szelíd jószág, kezünkből nem eszik . Lottit nagyon érdekelte, először egérnek nevezte:)(találtam egy minipéldányt az iroda és a padlás ajtó között)

1 megjegyzés:

  1. Jók is ezek az utó karácsonyok :) , szeretjük mi is, bár most idén nem volt benne részünk :) ... A honfoglaló nálunk is nagy sláger, bár nálunk Máté szereti nagyon, sőt, sokszor engem is belerángat, Tomának még bőven megakad a torkán :) ...

    VálaszTörlés