Összes oldalmegjelenítés

2019. február 26., kedd

Itt is-ott is

Elfáradunk hétvégére. Vannak olyan típusú gyerekek, akik a suli mellett zenét tanulnak, aktívan sportolnak, iskolai versenyekre járnak stb. Kendét és minket is teljesen leszív a heti két gyógytesi(egyik úszás), a hétfői korábbi kezdés, pénteki három tanórás úszás. Emellett sulis programok és családos programjaink is vannak. 6-kor ébred és este 20kor alszik. Mostanában mondja, hogy neki minden porcikája fáradt, ezen nem csodálkozom.
Hétvégén nálunk mindig van délutáni alvás, mindenki várja, olyan jó érzés bevackolódni a nagy ágyba, mesét olvasni és óra nélkül ébredni.  Ritkán marad el a hétvégi szundi, na akkor kezelhetetlen, türelmetlenek vagyunk. Annyira kell a pihenés! Szombaton 12-kor már aludtunk és Kende 16-kor bújt ki a hálószobából.
Sétálok az utcán, középületek mellett, buszmegállóban a kerület "hírmondója", a kerület újságaiból kinagyított részleteket lehet olvasni. Főcím: Felújították az uszodát és alatta egy kép, amin Kendus lábtempózik. A pofija nem látszódik, oldalról fotózták, de még így is rögtön feltűnik, hogy mennyire vékony, látni a bordáit.
A másik: a héten megjelent a suliújság. Online is elérhető, bele szoktam olvasni. Ebben megjelent Kende két irománya is, az egyik a Brumi című mese, a másik egy vers a mackóról!

1 megjegyzés:

  1. Nálunk is ugyanez a helyzet Tománál, mint Kendussal... Lefárad, még mindig, pedig suli mellett, most mi sehova nem járunk, de érzem rajta, hogy mondjuk egy heti háromszori focit egyáltalán nem bírna, pedig ha visszamenne, akkor ebben a korban ennyit kellene hetente járnia, plusz és ami még inkább sok, a hétvégi aktív meccseken való részvétel tavasztól, ami fél napos program általában... Mondjuk Mátétól tapasztalat, hogy azért másodikra, de legkésőbb harmadikra sokkal terhelhetőbb lett, gondolom így lesz velük is, de majd meglátjuk :) .
    Az pedig szuper, hogy mese és versíró Kendus és ezek szerint nagyon jó is benne, még a végén író lesz belőle :) ! Gratulálok :) !

    VálaszTörlés