Összes oldalmegjelenítés

2019. február 12., kedd

Velence wellness

Egyszer régen jártunk itt, útba esett és megálltunk ebédelni. Ízlett az ebéd és megbeszéltük, hogy majd valamikor visszamegyünk. Két helyről kértem árajánlatot, az olcsóbb győzött.
Fiúk már lázban voltak, felszedtük őket a suliban, oviban és irány Velence!Egyik előnye, hogy könnyen, gyorsan megközelíthető és a hétvége nem azzal megy el, hogy 3 órát utazunk. Kende mostanában mondogatja, hogy nem igazság az, hogy rövid a hétvége.
Vince hangosan kiabálta: "hurrá, megyünk nyaralni!"
A Kidsoasis egyik újságírójának rendszeresen olvasom a blogját, egy sorozat részeként jelent meg az "Irány Velence!"című könyv, amit péntek délelőtt a közeli Libriben nem tudtam megvenni(Siófok és a Dunakanyar c. ismerjük és szeretjük)Ott a szállodában a könyv is kapható:)
Tudtam, hogy gyerekbarát minősítést kapott a hely. A konnektorokban védő, külön odafigyelnek az ételallergiás gyerekekre(külön gyerekétlap Ele Fanni és Ele Fülöp kedvenceivel), szuper a gyerek wellness rész(a lányoknak külön szépségkuckó!)és az animátorok kedvesek, szakképzettek(az egyik tanítónővel beszélgettem)
Ele Fanni és Ele Fülöp a két elefánt, akik a" hotelben" laknak, a recepció mellett van a lakásuk, a konyhába és az előszobába be lehet látni, a ház előtt postaláda, mi is írtunk nekik:)Ők a nap folyamán többször meglátogatják a gyerekeket, a medencéhez is lejött, ott puszikat dobott a gyerekeknek:)Részt vett az esti gyerekdiscóban. Okos marketingfogás, minden gyerek odavolt értük! Szombaton spanyol zenészek adták a muzsikát a felnőtteknek és két táncos a műsort, Vince le sem ült, ő az apja mellett állt és tapsolt.
Tematikus hetekkel készülnek(nem hétvégékkel), mi az indián hétvégén voltunk, minden az indiánokról szólt. A játszóház(itt a kreativitásé a főszerep) mellett dzsungeljátszóház, ahol a mozgásos mókák zajlottak.
Részt vettünk a kincskeresésben is. Ehhez a szálloda környezetét is alaposan meg kellett figyelni. Jutalmunk több oklevél(mozgásos, kincskeresés, indiános kalandozásra kaptuk), emellett apróságokat: hűtőmágnes, kulcstartó stb.
Vincének megtetszett az egyik animátor(6an voltak), ott is hagyhattuk volna őket(a játszóház ajtaja is csak ajtónyitó kártyával működik, nem tud elkoborolni a gyerek), de egyikük mindig ragaszkodott a jelenlétünkhöz.  Tanultak verset, csapatversenyben is részt vettek, kézműveskedtek.

6 megjegyzés:

  1. A képeket nézve is szuper jó lehetett minden, ímit írtál, az meg különösen erről árulkodik :) !
    Az irány Velence könyvet mi a könyvtárból hoztuk ki, nagyon jó egyébként, szeretjük, nekem is feltett szándékom, hogy a Velencei-tó környékén kicsit többet legyünk.
    A hotel nagyon jó lehetett, nem tudom ismered-e az alsópáhoki Kolping Hotelt, mi régebben - amikor a gyerekek mindketten "kicsibe" nyomták :) - jártunk ott kétszer is, turbósítottan nagyon jó hely szerintem, akkor úgy éreztük, hogy ott tényleg minden nap gyereknap :) ...

    VálaszTörlés
  2. Kolping hotelben soha nem jártunk, de hallottam róla. Velencén nemcsak a gyerekprogramok nagyon jók, hanem a felnőttek is!
    Még mindig nem tudok nálad megjegyzést írni:(

    VálaszTörlés
  3. Megírnád Meli, hogy mi a gond nálam a bejelentkezésnél pontosan? Többször jeleztem már a problémát a rendszergazdának, de konkrétumot nem tudtam írni, azért kérdezgetem :) ...

    VálaszTörlés
  4. Katt a megjegyzés írására, aztán kidob

    VálaszTörlés
  5. Vivi ide másolom, mit ír ki:https://cafeblog.hu/wp-login.php?loginGoogle=1, gmail bejelentkezés után

    VálaszTörlés
  6. Köszi, köszi Meli :) , ezzel már remélem tudok valamit kezdeni, puszi :) !

    VálaszTörlés