Összes oldalmegjelenítés

2017. július 16., vasárnap

Tarzan park

Igazi gyerekparadicsom
Oh, a fejem!
Elsőre magasnak tűnt:)
Mindent megmásztak
Kalózhajó
Mászik a barlangba
Átkelés a hídon

Évek óra megnyitotta kapuit a Tarzan park, de eddig nem mentünk el. Valahogy nem volt igazán meggyőző, hogy egy játszóterezésért fizessünk, nem is keveset. Annyi szuper ingyenes, tematikus, igényes játszótér van a fővárosban. Aztán a héten több ismerős is járt ott és áradoztak róla. Azóta én is áradozok róla, kellemes csalódás a hely.
A fiúk délutáni alvás/pihenés helyett inkább bohóckodtak, kb. 1 óra hiábavaló fetrengés után döntöttünk arról, hogy induljunk. Vinci a célállomás előtt 10 perccel aludt be, Kende éhes lett, kerestünk egy közeli gyorséttermet, miután mindenki jól lakott(egy teával kevesebbet adtak, későn vettük észre, nem szóltunk)Vinci még mindig aludt. A parkolóban felébredt. Karszalagot nem fogadta el, helyette az én csuklómon feszített egy gyermek+egy felnőtt belépő:)
23 fok körül lehetett, szuper vizes része is van, homokozó játékkal nem készültünk, váltó ruha mindig van nálunk, szükség is volt rá. Vinci annyira belemerült a homok szalagra pakolásába, hogy már későn szólt. Rengeteget pisilt, a cipőjében is állt....ráadtam a bokazoknim és abban szaladgált tovább.
Első ránézésre túl magasnak találtuk a csúszdákat, a végére annyira lelazultunk, hogy a padon ülve néztük, hogy csúsznak. Vinci trükközött csúszás közben, gazdagabb lett egy puklival a fején.
Kendus inkább az egyensúlyozós részeket szerette, a magasban függő híd előtt megtorpant, előtte a 4 éves öccse bátorította.
Csúszkahintát mi felnőttek is kipróbáltuk:)
Tiszta, színvonalas , biztonságos hely. Minden játék alatt gumiszőnyeg, puha borítású lapok. Nagyon jól éreztük magunkat, csak azt sajnálom, hogy messze van tőlünk.
Hazafelé a kapott térképet tanulmányozták.
Ugrálás



Ezt is kipróbálták








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése