Összes oldalmegjelenítés

2017. július 10., hétfő

Első moziélmény

Ha már mozizás, akkor kapóra jött a Verdák3 c mesefilm egy autórajongó fiúnak. Igaz, az első két részt csak a bátyja látta. Teljes eksztázisba voltak, amikor elmondtam, hogy mozizni fogunk, ahogy illik pattogatott kukoricával és ice-teával(Kendus megkérdezte tőlem, hogy tudom-e, hogy van angolul a pattogatott kukorica, mert ha nem, akkor ő megtanítja nekem:)
Vinci szerepjátékaiban az autó és a főzés köszön vissza. Itthon felkészültünk az előzetesből:)
Utálom, hogy a mozikban túlságosan nyomatják a klímát, mindig fázom. Hiába a kinti hőség, mi hosszú nadrágban mentünk.
A közeli Lurdy házba mentünk,  jó választásnak bizonyult. Arra gondoltam, ha valamiért mégsem kötné le a film Vincit, akkor ott van egy szuper játszóház és egyikünk kijön vele, még a másik bent marad a nagyobbikkal. Bugyuta előzetes mese volt a reklámban, kb. 15 percig. Amíg tartott a kukorica, addig nem is volt baj:)Aztán kakilnia kellett, mi Zolival egymásra néztünk,hogy melyikünk megy ki. Vaklárma. Második körben, amikor ismét szólt, akkor Zoli hangosan rákérdezett: biztosan kakilni kell?Eddig ha nem hívtuk fel magunkra a figyelmet...Vaklárma.
Elfogyott a kukorica és a türelem is, a filmből kb. 35 perc volt hátra, amikor úgy döntöttünk, hogy megnézik a játszóházat, mi Kendussal végignéztük.
A játszóház talán nagyobb élményt jelentett neki, ma is mondta, hogy ő markolóban ült:)
Tanulság, még várunk a mozizással. Kicsi hozzá, nem köti le a hosszú mese, itthon a kedvenc Mancs őrjárat és a hosszabb filmek közül az Alvin és a mókusok.
Verdák 3 izgalmas, humoros, szórakoztató. Izgi részeknél fogtuk egymás kezét, aranyos a történet, szó van benne jószívűségről, támogatásról, versenyről, kitartásról. 6 éves kortól ajánlom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése