Összes oldalmegjelenítés

2017. június 19., hétfő

Rosszcsont

Kisördög bújt Vincibe, ismét dackorszakát éli, nap végére annyira elfáradok, hogy 8-kor velük együtt elalszom. Mindehhez annyit mond: "Nem baj"!Napjában milliószor
Csak néhány rövid szösszenet erről a hétvégéről:
- Kakil, szól, ha készen van. Kiabál, hogy elbújt, mehetek. Bebújt a törölköző mögé, közben a kakit szétkente a kövön, wc-n, fürdőkádon.
- Levetkőzött meztelenre és bekente magát légzéskönnyítővel és testápolóval, a hajára, fülére is jutott.
- Szombat délelőtt hideg szél fújt, levitte a teraszról a horgászágyat és levetkőzött meztelenre, mert neki melege van.
- A konyhapulthoz odatolt egy széket(persze az antikot), felmászott és ledobálta a szekrényből a kenyereket(felette van a gyógyszeres doboz, még jó, hogy nem azt)
-Elkelt az autóm. Átbuszoztunk Csepelre a "csúszdás"játszótérre, ő nem ül le, többször megnyomta a kerekesszékeseknek fenntartott leszállásjelzőt, aztán leült, de nem a székre, hanem a földre. Felállt és lecsatolta magát a babakocsis részen, majd kikötötte és a biztonsági öv csatja hangosan koppant.
- Verekszik, ha nem ő kap meg valamit először
- Benyúl a szomszéd táskájába, babakocsijába kajáért.
- Beviszi a szobába a vajas kenyeret és szétkeni a takarón.
-Többször földhöz veri magát(boltba, járdán, úton)
- Közelünkben az egyik ház előtt díszkövek vannak, megfogta és kb. hármat kidobott az útra
-Felszedi az útról a szemetet
-Ha Meki mellett megyünk el, visít, ha nem kap hamburgert sült krumplival
- Kérem, hogy az udvaron szórja ki a cipőjéből a homokot(lassan tüzépet nyithatunk ennyi homokból), nem ő , felmosás után behozza és két szobán keresztül szórja, amerre látja.
-Nem néz szét az úton, csak átrohan, engem meg a guta üt meg
-Ordít

Szépen elmondom, hogy nem szabad.  Tudja, hogy rosszcsontságot művel, mert leszidás után bújik, puszilgat, ölelget.Biztos fejlődési ugrás van nála, mert napközben 2,5 órát alszik, ami nem jellemző rá. Jókedvűen, vidáman ébred. Szókincse rohamosan gyarapszik, Zoli szerint egyik-napról a másikra beszéde perfect lett.

4 megjegyzés:

  1. Hűha...tényleg rosszcsont :-) Az úton átszaladós mindent visz. Annak idején Réka is eljátszotta...szerencsére csak összesen kétszer és ezt élve megúszta...

    VálaszTörlés
  2. Ajaj, ez kemény lehet! na, de majd elmúlik ez is egyszer. ;-) A keresztlányom volt ilyen kb. ennyi idősen, elfutott állandóan, volt, hogy ketten kergettük, és végig nagyon kellett rá figyelni, nehogy valami baja essen...

    VálaszTörlés
  3. Tényleg kellenek a kötél idegek, nem mondom, de mindennek vége szakad egyszer :) ... Örülök, hogy ilyen szépen beszél Vinci, nagyon ügyes lehet :)!
    Végül már csak annyit, hogy itt hozzánk közel Csepelen, melyik csúszdás játszótéren voltatok :)?

    VálaszTörlés
  4. Szent Imre téren lévő játszótéren voltunk:)

    VálaszTörlés