Összes oldalmegjelenítés

2017. június 17., szombat

Különleges program

Különleges programban volt része a gyerekeknek!Már előző nap ez volt a téma.
Az egyik óvónéni elvitte magához az egész csoportot!Legnagyobb szenzáció a halas tava volt, Kende kérte, hogy képzeljem el, mennyi aranyhal volt abban a tóban!Azt mondja, hogy E. néni terasza tele van szebbnél-szebb virággal(sokkal több virágja van neki, mint  neked Anya), még a polcokon is virág lóg. Óriási fenyőfa áll az udvarán.
Két utcával távolabb lakik tőlünk, buszoztak az ovitól. Kedves gesztus ez az óvónénitől.
Visszafelé megálltak a cukrászdánál és kaptak fagyit, kivéve Kende, aki inkább sütipárti, ő islert választott magának. Imádja a lekváros desszerteket! Vinci szépen ette a csokifagyiját, nem láttam a pólóján a nyomokat.
Egyébként egy fitt, belevaló óvónéniről van szó. Szeptembertől kezdődő évet még végigcsinálja, aztán nyugdíjas lesz. A férjével vesznek egy lakóautót(nem lakókocsit, évek óta lakóautó kiállításra járnak, konkrét elképzelésük már van)és nyakukba veszik a világot, viszik magukkal a két kajakot is, tudnak élni. Ilyen nyugdíjas évet kívánok magunknak is. Amikor erről mesélt nekünk a családi napon, akkor mondtam, hogy mi nézzük a Travel-n futó lakóautós műsort, ez egy közös pont köztünk, ők is nagy rajongójuk.

2 megjegyzés:

  1. Mennyire kedves, csupaszív óvónéni lehet E néni, ilyet képzel el mindenki e gyerekének!
    Teljesen megdöbbentem a lakóautós műsoron, ugyanis nekünk is az a kedvencünk, a Travelen nézzük mi is :) , különösen Toma imádja nagyon :) (mi is Mátéval, de mi szeretünk egy ház átalakítós műsort is, azt is szoktuk nézni, de Toma csak ezért rajong :) ), állandóan azzal nyaggatja a Családfőt, hogy vegyünk mi is lakóautót :) ... Ráadásul most a kis kábel szolgáltatót, akinél eddig voltunk megvette a UPC és egy hete már az új rendszerben vagyunk, de ebben a csomagban itt nincs Travel, ezért váltunk magasabb díjcsomagra, mert mindenki hiányolja :) ...

    VálaszTörlés
  2. Ejha! Ez az óvónéni nagyon szuper! És a terveik még inkább, olyan irigylésre méltó ez a lelkesedés és tervezgetés.

    VálaszTörlés