Összes oldalmegjelenítés

2015. augusztus 24., hétfő

Méretek

Ma jártunk a dokinéninél egészséges igazolásért. Ezt kérik az oviba. 120 cm és 17 kg!(Egyikőjük sem  rendelkezik nagykönyv szerinti paraméterekkel)Amikor benyitottunk a rendelőbe, akkor a dokinéni első mondata az volt, hogy mekkorát nőtt ez a gyerek!A második az, hogy milyen nyúlánk és eszik-e rendesen. Ropi a lelkem, apja fazonját örökölte.
Az étvágyával semmi gond, ilyen alkat.
Délután kapott új edzőcipőt, 29-es méret kell már neki.
Harmadik emeleten van a gyerekorvos, a falon egy tó van felfestve, állatokkal. Amikor Vinci ezt meglátta, akkor tudatosult benne az, hogy hol vagyunk és innentől kezdve sírt egészen addig, amíg el nem hagytuk az épületet. Beállt az ajtóba és ordította, hogy "el!!!"Hiába mondtam, hogy Kendus nem kap szurit, nem fáj semmije és őt sem vizsgálja meg senki.
 Pénteken kezdődik a "beszoktatás", 9-11-ig játszunk kint az udvaron, majd hétfőn ezt megismételjük, aztán meglátom, hogy kedden meddig marad Kendus az új csoportban(sárga napraforgó). Minden új lesz: a környezet, az óvónénik, a gyerekek. Vegyes, német nemzetiségi csoportba kerül.
Kendus okos, ügyes, nyitott, közvetlen gyerek, az első időszak biztos nem lesz könnyű, de ha már talál magának egy barátot és megkedveli az óvónénit, akkor nem lesz gond.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése