Összes oldalmegjelenítés

2015. június 19., péntek

Tűrőképesség

Vinci  alaptermészete akaratos sőt most fognövesztés miatt éjjel alig alszik, nappal szinte semmit. Estére zombik vagyunk mindketten, szünet nélkül megy a nyafi, visítás, ordítás.

1. Helyszín: bank
Rögzített árfolyamon fizetjük a házhitelünket. Minden hónapban egyszer ezzel kapcsolatban van elintéznivalóm(pénz befizetése). Kedves ismerősünk dolgozott a pénztárba, Vinci "szaladgáló"idejére esett a befizetés, sehogy nem akart megmaradni a kocsiban. Felállt és onnan jó hangosan hisztizett-hogy mindenki lássa, mennyire sanyarú sorsa van:)
Nem töltöttünk ott sok időt, mégis az egyik ügyintézőt-férfit-annyira zavarta Vinci ordítása, hogy a ottlétünk alatt kiment a bankból.(Pénztárostól megtudtam, hogy miattunk távozott)
Hát vagy nincs gyereke vagy rég volt már kiskorú a gyereke. Nehezen tolerálta Vinus hangoskodását.

2. Helyszín: kórház
Hallásvizsgálaton jártunk a Bethesdában(megkésett beszédfejlődés kivizsgálásának első lépcsője a hallásvizsgálat).
Igaz, hogy nem kerültünk orvos szeme elé a megadott időpontba csak jóval később, amikor már neki ebédideje és alvása lett volna. Ennek  hangot is adott.
Megkérdezi az asszisztens-férfi-miért sír ennyire ez a gyerek?Így nem értik egymás szavát a dokival. Menjek ki a vizsgálóból vele, vigasztaljam meg és menjek vissza.
Megvigasztalni nem lehetett, rossz élménye nincs, mégis visít a fehér ruhásoktól.


3. Helyszín: Lidl
Bevásárolni katasztrófa vele, minden kell neki, amit meglát, rámutat és kiált az ételért(lehet az nyers gomba vagy fagyasztott hal, nem válogat)
Persze tele hassal vágunk neki a vásárlásnak.
Félig állt már a bevásárlókosárba, amikor odajön hozzám egy nő, megszólított és elmondta, hogy teljesen átérez velem-mi ülhetett ki az arcomra?!-az ő gyereke is kiabál egésznap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése