Összes oldalmegjelenítés

2015. június 22., hétfő

Holnemvolt park

Holnemvolt parkban töltöttük a vasárnap délutánunkat, fiúk legnagyobb örömére.
Soha nem voltam nagy "Vidámparkos", Zoli annál inkább. Ő a húsvét napján bezsebelt locsolópénzt a hullámvasútra verte el:)
Elnéztem a muzeális darabú hullámvasutat, háááát igencsak ráférne egy alapos felújítás.

Lehúzásnak érzem az 500 forintos belépő szedését, bármire fel akar ülni az ember gyereke mélyen a zsetonok után kell nyúlnia. Az állatok megnézése, állatsimogató, játszótér ingyenes, de ha már karnyújtásnyira van a körhinta, akkor ki nem hagyjuk:)Pláne, hogy a zsetonok megvásárlása nem a játékoknál történik, hanem a büfékben, automatákban, a mi esetünkben a kürtőskalácsosnál.(Elindulunk az útra szánt kajából a Határ úton már semmi sincs és ők mindig olyan nagyon éhesek...)

Vincinek a vaddisznók tetszettek legjobban, az állatsimogatós részt most kihagytuk. Tündér Ilona tematikus játszótér nagyon bejött, főleg az, hogy minden fából van és jó ötletnek tartom, hogy egyre több ilyen épül. Kendus bement a mókuskerékbe, én hajtottam, erre megszólal: "Anya, ez elektromos?"Lecsúszott a krokis csúszdán is, felmászásnál a könnyebb utat választotta. Ha magas mászókára megy, akkor még mindig remeg a lába, segíteni kell neki.

Négyesben beültünk a mesehajóra. Abban a 5-8 percben, amíg ringatóztunk a sötétben, addig Vinci csendben volt és nem visított(már megérte befizetni a 4 zsetont:)
Mesehősök is régiek, pókháló szőtte be a helyüket(takarítás rájuk férne). Kendus félt a sötétben, mégis a  nap végén azt mondta, hogy az volt a legjobb, hogy "beültünk a motorcsónakba!"

Gagyi Thomas vonatra is felültek(Kendus már az elején kinézte magának), szeretett volna az öccse nélkül menni egy kört, de Vinike annyira ragaszkodott hozzá, hogy vele tartott.
Kendusnak mondtuk, hogy fogja végig Vinci kezét. Ezt komolyan vette és el nem engedte. Illúzióromboló a körhinta közepén lévő mű tó ,mű kacsákkal.
Vincit csak erőszakkal lehetett levenni a körhintákról,fülig ért a szája, végig mosolygott, oda volt meg vissza. Kendus is élvezte, ő elfogadta, hogy a körhintán egy kört mehet és ennyi, majd ha nyerünk a lottón...:)

4 megjegyzés:

  1. Jöhettetek volna inkább szombaton. Akkor még össze is futottunk volna :))

    VálaszTörlés
  2. De jó lett volna!Nektek hogy tetszett?

    VálaszTörlés
  3. Mi az Állatkertbe mentünk, csak benéztünk ide is. Ki nem próbált semmit, mert már hulla fáradt volt :)

    VálaszTörlés
  4. Mi a nyitás után pár nappal voltunk Ákossal kettesben. Hétköznap, alig volt ember. Soha nem szerettem a vidámparkokat, mert semmire nem ülök föl (az a mániám, hogy rosszul leszek valami pörgős-forgós valamin), de most azt a pár dolgot, amit ott hagytak, végigpróbáltuk. Ákosnak talán az elvarázsolt kastély jött be a leginkább. Én is meglepődtem, hogy a kellemes 500 Ft-os belépő után mennyi pénzt elvertünk... :-( Viszont annyira jól szórakoztunk, hogy végül annyira nem bántam. Jó is, hogy írtál róla, mert lesz egy hét, amikor Ákos az állatkerti táborba megy majd, és Ábellel megyünk érte délutánonként. Talán vele is kipróbálunk egy-két dolgot.

    VálaszTörlés