Összes oldalmegjelenítés

2014. május 11., vasárnap

Rossz álom

Éjszaka azzal kapcsolatosan álmodunk, ami nappal történt velünk vagy, ami foglalkoztat minket.
Álmom előzménye:
Tescóban vásároltunk, mint mindig hármasban a fiúkkal. Kendus nem ül be a bevásárlókocsiba, nem is szoktam nagy áruházakban használni, mert iszonyú koszosak. Nem is tudnám kivitelezni, mert Vinci még nem ül stabilan, de már nem használjuk a hordozót. Marad a babakocsi, amit szeretek. Van kosara(a készítők rábigyesztették, hogy max 2 kg a terhelhetősége!)Hátránya, hogy nem tudok pl karton tejet venni vagy nagyobb tételeket.
Vinci a babakocsiban ül(hangulatától függ, hogy mennyire nyugisan), Kendus vásárláskor ritkán használja a testvérfellépőt. Általában szaladgál mellettem, mostanában rollerrel és bicóval is szokott jönni.(kizárt, hogy szépen, rendes gyerekhez illően fogja a kezem és jön mellettem)
 Azon az ominózus napon is rollerrel jött, mellettem volt egy darabig, aztán valamit a kezembe vettem és néztem jobbra-néztem balra, Kendus sehol.
A szívem erősen verni kezdett, izzadtam. Nálunk Megatescó van, DélPesten a legnagyobb. Elkezdtem a sorokat járni, de ő sehol. Kiabáltam a nevét, hátha meghallja, de semmi. Arra jött egy biztonsági őr, látta rajtam, hogy mindjárt bőgök, mondta, hogy a tejeknél rollerezik a nagyfiam. Megtaláltam és dühömben kiabáltam vele. Mondtam neki, hogy egy büdös bácsi majd hazaviszi magával és mi nem leszünk mellette, tartottam a hegyi beszédet, de ő közbevágott, ha őt idegen hazaviszi, akkor majd lefegyverezi!!
Nem fogta az adást.
Az álmom pedig a következő: Hősök terén rollerezett én toltam a babakocsit. Aztán futni kezdtünk egy villamos után,hárman felszálltunk rá. Átszálltunk egy következő villamosra, ő felszállt, mi Vincivel láttuk, hogy KEndével elmegy a villamos .Kétségbeesve futottam a villamos után, de nem állt meg...itt ébredtem fel. A mai napig a fejemben van az álom, pedig nem egy friss élmény.

Más:
Ritka szép neveket választottunk a fiúknak. Egy másik bevásárlás alkalmával(vásárolok, főzök, a hűtő mégis mindig kong az ürességtől), hívtam, hogy Kende gyere!Erre mondja egy csinos nő, hogy de gyönyörű neve van, hát ő még ilyen szépet nem hallott. Többször kimondta a KEnde nevet. Én meg büszkén: olyan szép a név, amilyen szép a viselője.
A csinos nő egy közismert színésznő volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése