Összes oldalmegjelenítés

2014. március 5., szerda

Ortopédián, szemészeten

Éves kontrollon voltunk az ortopédián és a szemészeten is Kendével.
Csütörtökön farsang után (14-kor)voltunk, pénteken nem ment oviba, mert 11.45-re kaptunk időpontot.
Egyik időpont sem ideális nekünk, mert alvásidő vagy ebédidő, utána alvás. ez van. évente kétszer ki lehet bírni. Nem is aludt Kendus, úgy 17 óra körül jelentkeztek emiatt a problémák: erőszakos, hisztis, nyűgös.
Dédi és Vinci is jött velünk, Vincinek szoptatás idejében voltunk. Az úton elaludt a kocsiban, mondtam is Dédinek, hogy de jó, hogy velünk van, mert a kocsiban őrizheti a kisebbik álmát.Mi meg sietünk, időpontra megyünk, nem kell sokat várni, cirka 35 percet így is vártunk. Ahogy eljöttünk, Vinci felébredt, ordított, de Dédi nem szólt, hogy álljunk meg és menjünk együtt, hanem szórakoztatta Vinit.
Az ortopédián megállapították, hogy a helyzet stagnál, a befelé dőlő bokáira(kb. 20 fokban dőlnek be a bokái!) felírták a cipőt. Hosszboltozata süllyedt. Az orvos ugyanahhoz a céghez irányított, ahová tavaly. Mondtam neki, hogy 3 hónap alatt csinálják meg a cipőt, addig a gyerek lába nő. Vigasztalt, most már csak 5 hetet kell várni. A kezembe nyomta a szórólapot, menjek, még odaérek, nyitva vannak:) (Biztos százalékot kap utána a doki)
Jövő hét péntekre terveztem, hogy elmegyünk a "céghez" és leveszik a mintát Kendus lábáról.
A doki javasolta, hogy minél többet legyen mezítláb. Amivel semmi baj nem lenne, ha nem családi házban laknánk(ahol hidegebb a burkolat, az ósdi hajópadló, csempe, parketta)és nem félnék a felfázástól. Nyáron oké a homokozóban, kavicsok között legyen mezítláb, de itthon ne. Mi is papucsban vagyunk. Az udvarunk meg autószerelő telepként (is)üzemel, apró "kincsekbe"is léphet a fiam, kincs alatt értem a különböző méretű szögeket, szerszámokat, kalapácsot, eztmegazt.

Szemészeten is megállapították, hogy nem romlott a szeme.(+0.5 mindkettő)
 Dokinővel együttműködő volt, mutatta a kezével az ábrákat, talán kétszer tévedett. Beszédes kedvében elmondta, hogy ő Ludas Matyi volt a farsangon, erre a dokinő: Oh, Ludas Matyi...annak nem szoktak beöltözni a gyerekek. Nálunk sláger mese.

2 megjegyzés:

  1. Én a zoknira csúszásgátlót szoktam adni rájuk, ha hideg a kő. Az nem lenne elég?

    VálaszTörlés
  2. Már itt a tavasz, szerintem elég lesz. Köszi a tippet.

    VálaszTörlés