Összes oldalmegjelenítés

2014. március 25., kedd

Hannáéknál

Múlt héten csütörtökön szabad napot vett ki Kendus az oviból. Megjegyzem, hogy az utóbbi hetek úgy alakultak(annyi a program:), hogy Kendus egy héten egyszer(kétszer) itthon maradt.
Délelőtt elmentünk Hannáékhoz Vecsésre, délután gasztrodokihoz. A dokis programokat kihagynám.
Vinci reggel alszik(7-8 között), nehezen, de sikerült a ringó babakocsiban elringatni(mi lesz, ha kinövi?), erre kijön sikítva Kende, hogy nézzem meg mit épített a szobában jengából!Abban a pillanatban Vinci felébredt és lőttek az alvásnak. Ez a testvéri ébresztés kölcsönös náluk.
Hanna pózol

Mogyorós kekszeket készítettem előző nap, aminek akkora sikere volt, hogy Hanna majdnem mindegyikbe belekóstolt. Amikor odaértünk Vinci aludt a babkocsiban az udvaron, Sárika fent a szobájában.
Itthonról vittünk játékot (már kész táska gyűjteménye van Kendének: autós, mackós, pókemberes), de a pónikon ment a vita. Kendus végül feladta a harcot és elkezdett duplóból építeni.
Játék közben
Betti fincsi  sajtos tekercseket sütött, Kendus annyit evett belőle, hogy itthon alig akart ebédelni.
Szép , tavaszi idő volt, ezért még indulás előtt(amivel jól elcsúsztunk)elmentünk egy rövid sétára. Még a kapuban történt, hogy Sárika valahogy elesett a triciklivel és beütötte a pofiját. Kicsit vérzett az orra és sírt, de szerencsére nagyobb baj nem történt. Gyönyörű helyen laknak, nem győztem csodálni a szebbnél-szebb házakat(kisebb várakat)kerítéseket, kerteket.
A gyerekek virágot szedtek, motoroztak. Kendus nem akart hazajönni. Hazafelé a fiúk bealudtak. Betti nem hagyta, hogy segítsek elpakolni a 4 gyerek után. A nappalit úgy nézett ki, hogy minden lépésre jutott egy játék, kocka, póni, baba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése