Összes oldalmegjelenítés

2012. június 21., csütörtök

Új bringa

Szerettem volna egy új bringát, ami városi bicajozáshoz alkalmas, felrakható a gyerekülés, női vázas, masszív és széles az ülése, amin kényelmesen elfér a popom.
Ha itt van Erika és Balázs(Erika nem szeret mozogni, bicajozni, Balázs igen), és 5 ember útnak indul,akkor Balázsnak egy kis járgány jutott, a méretét nem tudom, a lényeg, hogy már a térdével érinti a kormányt tekerésnél, tehát kicsi. Ő megkapta az én  régi bicóm(amire nem lehetett gyerekülést tenni)én pedig egy újat.
Sokat tekerünk a környéken, ma Soroksáron Újtelepen voltunk játszón és megnéztük a szépen felépített, de valamiért nem működő sportcsarnokot is.Kendusnak nagy a bukósisak a fejére és csak a lábát lehet lekötni, ezért balesetveszélyes, de szót fogadott és végig fogta a derekam vagy hozzám bújt:)
 Szívesen bicózunk a Duna parton is.
Sajnálom, hogy a Tátra téri piacra nem lehet bicóval bemenni, volt, hogy rám szólt a biztonsági őr, hogy tegyem le a bejáratnál, mert ez a szabály. Szerintem kb. annyit zavarhat másokat, mint a nénik utánfutós kiskocsija.
Több kört futottunk, hogy megtaláljuk az igazit. Nem gondoltam volna, hogy a bicókat aranyárban mérik. A kiválasztott darab egy életre szól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése