Összes oldalmegjelenítés

2012. június 12., kedd

Nekem a Balaton a riviéra

Előre beharangozták, hogy kánikula lesz, ezért úgy döntüttünk, hogy a hétvégét a Balatonon töltjük. Siófokon sikerült egy szuper, kényelmes, olcsó szállást találni gazdag büféreggelivel. Több hotelnak, apartman tulajdonosnak írtam, a PAnoráma hotelből jeleztek vissza leggyorsabban és remek hétvégét töltöttünk el náluk.
Amikor nem sütött a nap eléggé, akkor bent wellnesseltünk. Két medence volt, az egyik 22-24fok körüli, a másik melegebb, 32 -34 fok körüli. Felváltva használtuk őket, Kendus nagyon élvezte a hideg vízet is!Mi pedig felváltva használtuk a szaunát, tepidáriumot, gőzkabint.
KAcagott, lubickolt

A bicepszei is figyelemreméltóak!
       Pénteken és szombaton tényleg kánikula volt!Kendus ahogy meglátta a vízet, nem csak belelépett, hanem futott!Volt, hogy meztelenül is (ahogy lekerült a pelus rápisilt a homokváramra):) A homokozó szettet itthon felejtettem, KEnde szemrebbenés nélkül elvette másét, volt aki nyugodt szívvel odaadta, de volt, aki már KEnde közeledésénél sírva fakadt, ezért beszereztünk egy újabb készletet.
                                              
                                        
                                         
                                        
Kendus most hajómániás. Mióta meséltem neki a hajókról,azóta mondja kristálytisztán, napjában ezerszer, hogy hajó(a vízibicikli is hajó volt)
A napirendje miatt csak egy rövidebb sétahajókázás fért bele az időnkbe. KElén nevű hajóval mentünk, amit már 1891-ben megépítettek, persze azóta háromszor felújították. Kendus nehezen ült meg a fenekén, időnként rohangált, esett-kelt, aztán kényszerpihenőre lett ítélve.
                                        
    A Jókai park gyönyörűen fel van újítva, két játszótér is van a parkban. Különleges csúszdákon fárasztottuk a kisherceget, az apja nehezen bírta a strapát:)  Kendus rendszerető(itthon, ha félrecsúzott a szőnyeg áll felette, gondolkodik, aztán megigazítja). A parkban ha valaki nem csukta be maga után a kaput, akkor a fiam odament és becsukta. Rend a lelke mindennek.
                                                                                                                                                      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése