Összes oldalmegjelenítés

2012. június 24., vasárnap

Gyereksziget

Szombat délután kimentünk a Hajógyári szigeten megrendezett Gyerekszigetre. Amíg a rakparton mentünk a fiam teljes eksztázisba került a hajók látványától. Ha felüljárón megyünk át, akkor is mondja, hogy hajó. Híd vagy felüljáró egyre megy:)Eddig egyszer voltam a szigeten, az az emlékem róla, hogy koszos és sok a kutyás. Az utóbbi most is beigazolódott. Az ember wc-be(tiszta)és kézmosóba botlott minden sarkon.
Amikor odaértünk örömmel vettük észre, hogy a parkolásért nem kell fizetni, majd a férjem megállapította, hogy az egész olyan ,mint a régi majálisok a csepeli Vasműbe:)
Minden ingyé volt.(T com támogatta)A fényképezőgépünket lemerülve vittük magunkkal, mi már csak ilyenek vagyunk:)

Voltak játékok, amik a nagy sportágválasztón is ott voltak. Megnéztünk egy lovas színházi  mini darabot, Kendust egy ideig lekötötte, majd talált fadarabokat és azzal szórakoztatta magát.
Az állatsimogatónál a malacok és a tyúkoknál időztünk legtöbbet, a szamarat és a pónit bottal próbálta ettetni. Ők ezt nem díjazták:)
Ability park és a Láthatatlan kiállítás is kint volt.
A kézműves sátorban hajtogattunk tulipánt és sárkányt, kaptunk bubifújót, lufikat, újságot, csecséket.
Kendus a korosztályának megfelelő játékokat élvezettel kipróbálta. Minden állomáson begyűjtött valami repis ajándékot és büszkén hoza, hogy : Anyáé, Apáé!!!!!!

Horgászott a drágám:)(Apja közreműködésével), elbűvölte a sok érdekes kütyü. Ami nekem leginkább tetszett az a Játékforrás(http://www.jatekforras.hu)/, logikai , kreatív játékai. A kabolo tornászait szájtátva figyelte.

Hazafelé jövet olyan koszos volt, hogy a kosztól alig látszott a bőre.A hajóállomásra is lesétáltunk, a hajó akkor már a Duna közepén tartott, amikor kiordított a kapitány, hogy jönnek a Jászaira??ezt kétszer megtette, mert nem hallott minket. Annyira jófej volt, hogy félúton visszafordult volna értünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése