Összes oldalmegjelenítés

2021. május 6., csütörtök

Ősszel

Szeptembertől Vince marad az elsőben, minden szempontot figyelembe véve, azt gondolom, hogy jót fog neki tenni és lesz sikerélménye. Itthon mindig tanárosat játszik, hol a laptopokat viszi fertőtlenítésre, hol feladatlapokat nyomtat nekünk és közben kéri, hogy vegyünk szorgalmit is:)Ha nem csináljuk, akkor megkapjuk az ágyunk mellé az írást, matekot. Tegnap sírásig ment ez a játék, mert Kende közölte vele, van neki elég tanulnivalója nincs kedve még 'ny'betűs feladatlapokat töltögetni, erre Vincinek elege lett és bedurvult. A mostani tanítónéni ajánlott valakit a jövő évi pedagógusokból. Rábólintottunk, de úgyis az igazgató dönt. Másnapra kiderült, hogy indul logopédia'e' osztály, 10 fővel és ebben már benne van Vince is .Ugyanazt tanulják két évig, majd harmadiktól csatlakoznak a harmadikosokhoz(akkor már előre látom, hogy 30+ osztályban lesz). Abban is más az 'e' osztály, hogy logopédus a tanító néni. Mindennap lesz mozgásfejlesztés, van mellettük gyógypedagógus és nagyobb figyelmet kapnak, ellenben az a 10 gyerek mind SNI-s(felér20 gyerekkel). Vincének a legnagyobb problémája, hogy a kis barátja, aki jövőre másodikos lesz nem azon a lépcsőn fog felmenni, mint ő és soha nem fognak találkozni. Köszönök valakinek múltkor, kérdezi, hogy ki volt ez?Az osztálytársad!Annyira nem volt képben. Ádi, kis haver az első naptól kezdve, leültek egymás mellé és azóta olyanok, mint az 50 éves házasok. Igen, civakodnak is és sokat dumálnak, ezért elültette őket a tanítónéni. Ádi mindent ért, amit Vinci mond, örülök, hogy így egymásra találtak. Hétvégén pedig lehet bandázni.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem is jó döntést hoztatok, biztos, hogy nagyon sok sikerélménye lesz, főleg ilyen kis létszámú logopédiai csoportban, ami nagyon fontos, tudjuk, hogy szárnyakat adhat!
    Máté egyik barátjának a kistesója járt ilyen osztályba, ők is a harmadikosokhoz csatlakoztak be és nagyon jót tett neki! Olyannyira, hogy tök jól felzárkózott, úgy tudom az egyik legjobb tanuló lett később, van, akinél csak a kezdet nehéz... Sok sikert és sikerélményt kívánok Vincinek :) !

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Vivi a biztatást, én is nagyon bizakodó vagyok!

    VálaszTörlés