Megérzésem szerint ezt a rovatot szeptember elejéig fogom vezetni.
Napi ötször étkeznek a fiúk, gyümölcsöt, zöldséget nyers formában csak tízóraira fogadnak el. Pékárut sütök, ma pl. császárzsemle készült, de a héten volt sajtos pogácsa, zabkása, tojáspizza is(ami tulajdonképpen, tojás felverve, tejföl és száraz kenyér darabok fűszerekkel és vajjal pite formában kisütve, gesztenyés muffin
Hétfő: Vaddisznó pörkölt+ mákos guba juharszuruppal(egyikből sem lehet kis mennyiséget csinálni)
Kedd: Hétfői maradék
Szerda: grilleztünk
A karanténban az a jó, hogy hétköznap is lehet ráérős reggelit, ebédet készíteni.Nem rohanunk sehová, belefér az időnkbe a hosszú előkészület.
Csütörtök: grill maradék+ rántott hagymakarikák
Péntek: Zöldborsó leves+pizza
Szombat: Zöldborsó leves+ sajtos/tejfölös tészta pirított hagymakarikával, kukoricával
Vasárnap: Paradicsomleves+paraszt tarhonya
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése