Összes oldalmegjelenítés

2020. február 15., szombat

Farsang az iskolában

Valahogy idén nem hozta lázba Kendét a farsang. Igazából nem is akart beöltözni, azt mondta marad Kende vagy lesz hacker(a szó jelentésével nincs tisztában teljesen). Győztem én és a katona jelmez, Nurf pisztolyt választott magának, töltény nélkül.
A buli alatt végig az ölemben ült és olyan fáradt, elcsigázott, sápadt volt egész délután. A harmadikosok és negyedikesek együtt farsangoltak. Előtte és utána is volt eszem-iszom, fotózás és a felújított tornateremben bemutatkoztak, felvonultak a gyerekek. Este hétig tartott, limbózás, tánctanulás, vonatozás, gyerekbulizás. Vincének készültem két jelmezzel, de egyiket sem vette fel, ahhoz viszont ragaszkodott, hogy bemondja a mikrofonba, ő Varga Vince. Szaladgált, vizes lett a haja, folyt róla a veríték, pörgött ezerrel. Nagyon élvezte, főleg azt a részt, amikor lekapcsolták a tornateremben a lámpákat:)
Nekem már sok volt este az alapzaj és a hangos zene. Láttam szuper jelmezeket, pl: szívtipró(vagányan felöltözött, napszemüveges fiú, óriási kartonból készült szívvel és összetaposta, vegyészmérnök, aki a szódabikarbónával mutatott be kísérletet, aranyos volt az orvos-beteg testvérpáros is)
Utolsóként jöttünk ki az iskolából, Vince mindenhol azt nézte, mit lehetne enni, a végén már rászóltunk, mert asz osztályfőnök sütije körül legyeskedett. Vacsora, fürdés után közölte Kende, hogy neki még angol leckéje van, gyorsan összecsapta és mentek aludni.
Néhány kép a farsangról:






1 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak és jó fejek a fiúk, így együtt :) !!! Nálunk tavaly nem igazán érdekelte Tomát a farsang (beteg is lett :) ), most viszont lelkes. Bár nálunk mindig péntek délután van a farsangolás, amikor kellőképpen fáradt már mindenki :) , úgyhogy nem tudom addig mi lesz a lelkesedéssel :) ... Nálunk is, ahogy haladunk előre a hétben, úgy lesz Toma is egyre fáradtabb...

    VálaszTörlés