Összes oldalmegjelenítés

2020. február 17., hétfő

Fodrász

Mennyi különbség van egy fiú és egy lány gyermek között.....
Az én fiaim utálják a fodrászt, hajmosást. Szerencsére megoldható, hogy itthon hajvágás előtt hajat mosunk és ott már nem habosítják a fejüket(pedig én mennyire szeretem, sőt a fejmasszázst is!). Kende növeszteni szeretné a szögegyenes haját, már sehogyan sem állt, rálógott a fülére, ha a forgójánál elállt,akkor zselézte, amitől összeállt a frissen mosott haja. Nem tudom, hogy melyik jobb: ez vagy, amikor bevizezi fésűvel és utána kimegy az udvarra. Kár, hogy nem készítettem előtte-utána fotókat, mert látványos a különbség. Jól áll nekik, ha felül hosszabb és körbe rövidebb a frizura, ők ezt már kopasznak hívják. Szombaton a fodrász rákérdezett, hogy melyikükkel kezdjen. Meggondolatlanul Kendére böktem, addig Vince többször kirohant az üzletből, néha úgy kellett megállítani, nehogy az üvegajtóval találkozzon. Aztán a végén várta a cukorkát:)(ami az üzletben a kassza mellé van készítve)
Vincének gyorsabban nő a haja és tőlem örökölte a hullámot, enyhe göndört, amitől babakorában mindenki lánynak nézte. Őt még nem zavarja a hosszabb haj, ami frissen mosottan olyan sünis. Cuki.Vincének vastagabb szálú haja van. Ha hosszabb, akkor hullámos, amitől sármos, nagyobb korában biztosan utálni fogja.
Csinos frizurával várják a tavaszt!

2 megjegyzés:

  1. Réka utál hajat mosni és fésülködni is :) Még egy ilyen csajszit...:)
    Zalán tart a fodrásztól, még nincs bejáratott fodrászunk, hol ide megyünk, hol oda és tart, hogy valaki elrontja a séróját egy meggondolatlan nyisszantással, hehe...

    VálaszTörlés
  2. A hajmosást én sem szeretem, csak azt, ha mossák a hajam:)

    VálaszTörlés