Összes oldalmegjelenítés

2020. február 11., kedd

A félév első jegye

Hármas technikából, azaz életvitelből. Az új NAT szerint megszűnik a technika tantárgy, amit azért sajnálok, mert Vince imádná(az már kérdés, hogy fejlesztésekre a készségtantárgy alatt viszik őt ki, éppen azokról, ahol sikerélménye lenne)
Pelenkaöltés. Kende éppen olyan kisfiú, aki szeret és tőlem jobban varr is. Első év végén könyvjelzőt varrt az ofőnek. Való igaz, hogy nem esztétikus az, amit pelenkaöltés címén előadott, de miért törjük le a lelkesedését, motivációját egy hármassal. Tavaly rajz órán ment ez. Sorra hozta a hármasokat. Ő, aki kreatív és saját ábrázolásmódja, színvilága van. Mióta új tanár tartja a rajzot szárnyal, ennyit számít.

1 megjegyzés:

  1. Réka első jegye egy ének egyes volt, mert otthon hagyta a cuccát és nem először....Pár napra rá kitörölték, énekelnie kell a kórusban. Nem is tudtam, hogy a suliban van kórus :) :)

    A technika szerintem csak átalakul, én gyerekkoromban utáltam, mert fűrészeltünk és fiús dolgokat csináltunk, de Zalánék például nagyon klassz dolgokat alkotnak, az tetszik...vagy tetszett. :)

    VálaszTörlés