Összes oldalmegjelenítés

2019. március 5., kedd

Csak, hogy ne unatkozzunk

Szeptembertől Kendéék iskolájában szerveznek olyan napokat, ami az étkezésről, gasztronómiáról, nemzetiségi ételekről szól. A héten pancake , azaz palacsinta napot tartottak. (Este 21 után jutok oda, hogy elkezdjek palacsintákat gyártani), minél többféle ízesítésűt vittek a gyerekek, persze kóstolással összekötve. Kende gondolt ránk is(ahogy farsangkor is, amire odaértem már a padján tornyosultak a sütemények, mindenféléből félrerakott), hozott haza gofrit, amerikai palacsintát és kétféle mogyorókrémest. Időben kapcsoltam, mert ezek nem fértek be az ételtartó dobozába és csak egy könyvborító lett kakaós.
Múlt héten farsang, központi szerepe volt a nasiknak. Tartottak rétesnapot is, kivételesen a pékségben vásároltam túróst, meggyest, mákost.
Kertünk kincsei hét keretében a lekvárok, házi szörpök, limonádék,befőttek(savanyúk)kaptak főszerepet. Persze itt is ettek-ittak a gyerekek.
Emellett ott van a Karácsony, Mikulás.
Kende vékony testalkatú és magas hozzá, meg tudom számolni a bordáit, szerencsés alkat, bármennyit és bármit, bármikor ehet, nem látszik meg rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése