Összes oldalmegjelenítés

2017. május 27., szombat

Lili ballagása

Zsúfolt napjaink vannak, kedden volt Lili ovis ballagása. Szeretek mindenre rendesen rákészülni, ajándékokat beszerezni, sütni, stb. Most, aznap hajnalban bevetettem magam a Tescó papírrészlegére, sütit nem volt időm sütni, 17-re hívtak hozzájuk, mi még az oviban voltunk 16.15-kor. Annyira jól érzik magukat a fiúk az oviban, nehéz őket hazacsalogatni, általában az egyik ovistárs anyukával egyszerre érkezünk és azzal motiváljuk a fiúkat, hogy az óvoda kerítéséig együtt megyünk. Három fiúból kettő biztosan bicóval megy. Külön , fedett tároló van a bicikliknek, amit kulccsal zárunk(Ott mi már nem lakatoljuk le a járgányt).
Zoli valamelyik reggel az ovi bejáratánál felejtette a bicót(vagyis nem tolta el a tárolóig, rögzítve sem volt), szerencse, hogy délután abban az állapotban találtam, ahogy hagyták.

Tanácstalan voltam ovis ballagási ajándékokat illetően. Maradtak a praktikumnál: füzetcsomagoló, ceruza, radír, marokzsírkréta, könyv és egy csokor rózsa. Szuper kreatív dolgokat is találtam pár száz forintért, pl: hajráfkészítő szettet, sikerem volt!Lili nagyon örült az ajándékoknak.
Nem maradtunk sokáig, másnap munkanap!(Kendének is csütörtökön lesz a ballagása)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése